Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten vaatteet tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten vaatteet

n merkit Miesten vaatteet

Mitä pukeutua kun pyöräilet

Bib shortsit

Pyöräilysuojat ovat yhä suositumpia pyöräilijöiden ja kilpailijoiden keskuudessa verrattuna pyöräilyhousuihin, koska hengitystä rajoittavaa vyötärönauhaa ei ole. Matalassa aerodynaamisessa ajoasennossa pyöräilysuojat auttavat pitämään shortsisi. Shortsit, jotka eivät ole ruokalappuja, vetävät yleensä alas ajon aikana ja paljastavat alaselän. Bib shortseista on tullut symboli virkistyspyöräilijöille, jotka rakastavat ajaa tiukassa puristusmateriaalissa, joka takaa parhaan suorituskyvyn. Saat parhaat lyhyet ruokalapput johtavilta tuotemerkeiltä Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli ja Alé .

Takit

On monitahoisia tilanteita, joita todennäköisesti kohtaat ratsastusseikkailusi aikana, joten vain yksi asia ei voi kattaa kaikkia mahdollisuuksia. Hyvälaatuisen pyöräilytakin on istuttava tiukasti vartaloosi, koska se ei jätä tilaa tuulen pääsemiseen. Tarjolla on valtava valikoima softshell ja hardshell pyöräilytakkeja, jotka suojaavat sinua tuulelta, sateelta ja lumelta. Neulepuserot on valmistettu vedenpitävistä ja tuulenpitävistä materiaaleista, jotka paitsi pitävät sinut kuivana ja lämpimänä myös parantavat ulkonäköäsi.

Housut

Pyöräilyhousut on suunniteltu tarkoituksellisesti pitäen mielessä ratsastajan tarpeet ja mukavuus. Pehmustetut pyöräilyhousut eivät ole vain kilpailijoille, mutta myös vapaa ajan ratsastajat voivat hyötyä niistä. Ne on valmistettu joustavasta materiaalista, korkealaatuisella säämiskällä. Pyöräilyhousut vähentävät painepisteitä, vähentävät tien tärinää ja iskuja ja estävät hankautumisen.

Pohjakerrokset

Pohjakerrokset ovat pyöräilijöiden tärkeimmät vaatekappaleet. Hyvälaatuinen iho iho pohjakerros pitää kehosi lämpötilan kohtuullisena ulkoisista olosuhteista riippumatta. Pohjakerros, jossa on lämmin paita ja jersey, on ihanteellinen yhdistelmä talvipäivän ratsastusseikkailuihin.

T paidat, poolopaidat, paidat

Nykyään pyöräilijöillä on runsaasti valintoja paitojen, t paitojen ja poolopaitojen valitsemisessa. Voit käyttää lyhyitä, pitkiä ja hihattomia paitoja sääolosuhteista ja reiteistä, joihin olet menossa. Valitsemiesi paitojen on oltava tiukasti istuvien hihansuiden kanssa, jotta ne eivät kaivuisi aseisiin. Pikeepaidat on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on hengittävää ja kosteutta siirtävää. GORE Wear, Castelli, Mavic , Maxxis ja Assos ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia pyöräilypaitoja ja poolopaitoja.

Lisätietoja miesten vaatepyörästä:

Aseet ja jalkojen lämmittimet ovat tärkeimmät pyöräilyvarusteet, jotka auttavat pitämään sydämesi lämpimänä ja suojattuna kylmältä tuulelta. Kasvonaamiot ovat hyödyllisiä myös pyöräilyn aikana, koska ne suojaavat lialta, pölyltä, hiiltä ja muilta osilta. Pyöräilijät käyttävät käsineitä saadakseen paremman otteen. Käsineissä on erilaisia muunnelmia, kuten täyssormet, puolisormet ja muut, jotka voit valita tarpeidesi ja tyylisi mukaan. Päähineet ovat pakollinen pyöräilyvaruste, jota ei pidä jättää huomiotta. On olemassa erilaisia tyylejä ja tyyppisiä päähineitä, kuten lippikset, hatut, pipot, pääkallon korkit ja paljon muuta. Kaula säärystimet ja teipit antavat lisälämpöä niskaasi ja päätäsi kylmissä talvimatkoissa. Castelli, Alé Santini , Assos ja Sportful tarjoavat korkealaatuisia virallisia varusteita pyöräilijöille. Sukat ovat yksi tärkeimmistä vaatteista pyöräilijöille. Voit käyttää lyhyitä tai pitkiä sukkia sään ja vaatimusten mukaan. Ponchot ovat hyödyllisiä pitämään sinut ja olennaisesi turvassa kastumiselta sateessa. Pyöräilijöille on tarjolla laaja valikoima pyöräilypaitoja, collegepaitoja ja huppareita, joita voi ostaa johtavilta tuotemerkeiltä. Liivit ovat tärkeitä pyöräilyvaatteita, jotka pyöräilijöiden on valittava viisaasti.