Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten vaatteet tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten vaatteet

n merkit Naisten vaatteet

Kuinka valita naisten vaatteet pyöräilyyn?

Pohjakerrokset

Pohjakerrokset ovat ihoa lähinnä olevia vaatekappaleita, jotka toimivat lähinnä toisena päällysteenä, joka voi pitää sinut lämmitettynä tai viileänä. Pohjakerrokset esittävät lämpöä, kun ne imevät ja eliminoivat hikoilusi vastaavana ajankohtana pitääkseen sinut mukavana.

Bib shortsit

Bib shortsit auttavat pitämään shortsit kulmassa tiukasti haaraa kohti. Bib shortsit pitävät shortsisi ylös. Rintaliivit, jotka eivät ole ruokalappuja, voivat vetää riittävästi alaspäin osoittamaan selkänojasi tuulelle. Tämä tapahtuu todennäköisesti heikossa, aerodynaamisessa matkatilanteessa. Bi shortsit ovat pieniä, tiukkoja jalkineita.

Takit ja neuleet

Takit ja pelipaidat saavat lämpöä näyttämättä samanlaiselta kuin loukkaava lumiukko, kuten se joskus tuntuu raskaissa villapaidoissa. Ja kuumalla ja kylmällä työskentelevälle tai paljon sisältä ulkopuolelle liikkuvalle takit ja pelipaidat ovat välttämättömiä, koska niiden avulla voit mukautua mukavasti lämpötilan vaihteluihin.

Housut ja hameet

Kuten muutkin muodit vaatteista, housut ja hameet säilytetään kuten muinaisina aikoina ja nyt nöyryytenä. Pieni hame antaa myös viimeisimmän helpon liikkumisen. Housut ovat vaatetuote, joka kuljetetaan vyötärönauhasta nilkoihin, mukaan lukien molemmat jalat itsenäisesti. Voit ostaa housuja ja hameita Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Troy Lee Designs , Alé , Northwave , Giro , POC , Mavic , Maxxis .

Pikeepaidat, Paidat ja T paidat

Pikeepaidoissa on tyypillisesti kaulus ja napit, joissa on nappeja kauluksen alla. T paidat ovat tyypillisesti kaulattomia ja lyhyillä hihoilla. Pikeepaita, paitoja ja t paitoja on markkinoilla useita malleja ja värejä. Voit ostaa pikeepaitoja, paitoja ja t paitoja valmistajilta Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

Huppari ja hupparit

Hupparit ja hupparit ovat urheiluvaatteita, jotka pitävät sinut lämpimänä kylmällä säällä. Heillä on todellakin vertailukelpoinen näky, ja heille tarjotaan usein vastaavia asioita; collegepaidat ja hupparit on kuitenkin erotettu toisistaan.

Lisätietoja naisten pyöräilyvaatteista:

Käsineet, päähineet, pikkuleivit, liivit, sukat, kaulan säärystimet ja teipit, viralliset varusteet, kasvonaamiot, käsivarret ja jalkojen lämmittimet sisältyvät naisten pyöräilyvaatteisiin. Voit ostaa nämä tuotteet Shimanolta, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.