up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Vaatteet

Käsineet - Väri: Pinkki

()
load

Mitä käsineitä tarvitsen pyöräilyyn?

Eri sääolosuhteisiin on suunniteltu erilaisia pyöräilykäsineitä. Mukavan ajon nauttimiseen on tärkeää valita oikea käsine pari tarpeidesi mukaan. Katso alla joitain tärkeitä näkökohtia, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat käsineet;

Design

Yleensä on olemassa kahden tyyppisiä käsineitä, jotka ovat täysi sormi ja puolisormi. Täydellisin sormin varustetut pyöräilykäsineet soveltuvat kylmälle säälle ja maastopyöräilyyn, koska ne suojaavat kätesi piikkeiltä ja pitävät ne lämpimänä. Toisaalta puolisormikkohansikkaat soveltuvat kesäretkille, ja maantiepyöräilijät suosivat niitä yleensä hengittävyytensä ja mukavuutensa vuoksi. Pyöräilykäsineet puoli sormella tarttuvat jarrukahvoihin helpommin, mutta pysyvät kuivina ja suojattuina.

Sovitus

Varmista, että valitset oikean kokoiset käsineet, jotka sopivat oikein sormillesi. Löysästi istuvat käsineet aiheuttavat enemmän hankausta, kun taas tiukka istuvuus ei tarjoa asianmukaista pehmustetta, joten valitse täydellinen istuvuus. Shimano , Specialized , Gore wear , Ergon ja Castelli tarjoavat laajan valikoiman lasten pyöräilykäsineitä.

Pehmuste

Pyöräilykäsineissä on kahden tyyppisiä pehmusteita, jotka ovat geeliä ja vaahtoa. Vaahtopehmusteet antavat paremman otteen ohjaustankoon ja soveltuvat maantiepyöräilyyn. Geelipehmuste tarjoaa paremman suojan voimakkaassa pintavärähtelyssä ja sopii vuoristopolkuihin.

Materiaali

Käsineet on valmistettu synteettisestä nahasta kämmenissä ja elastaania yläosassa. Valitse hansikkaat, jotka mahdollistavat hiki maksimaalisen imeytymisen, liikkuvuuden, mukavuuden ja joustavuuden.

clouse menu Sulje