up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nalini Käsineet MTB

Nalini Käsineet MTB

plus
Nalini

Nalini Käsineet MTB

Tuotekuvaus Nalini Käsineet MTB

Anatomiset käsineet kudotusta kulumista estävästä lycrasta, jossa kämmen rei'itetyssä mikrokuidussa ja tartuntakapasiteetti.


Tekniset ominaisuudet:

Anatomisesti muotoiltu kämmen mikrokuidusta tarttuva ja rei'itetty
Hikeä siirtävä lisäosa peukalossa
Yläosa kudottua kulutusta estävää kangasta
Istuvuus: Normaali


Haluatko lisää pyöräily tuotteita Nalini:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten Nalini Käsineet MTB. Tällä hetkellä Nalini Käsineet MTB on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Nalini Käsineet MTB

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up