up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

plus
Santa cruz bikes

Santa Cruz Bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Tuotekuvaus Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Jos pyörä on koskaan muistuttanut arvostetuinta miksausnauhakokoelmaasi, Hightower on se. Tässä Engineering Best Of... -mallissa on alavarsiasennettu iskunvaimennin, päivitetty ja säädettävä geometria.

Hightower on ollut kaiken hyvin toimiva polkupyörä alusta alkaen. Hightower on ohjattelevampi kuin pidempi matkasisarus Megatower ja kotonaan jyrkässä ja paksussa kuin reipas serkkunsa Tallboy. Hightower on erinomainen, kun reitti kattaa kaikki pisteet siltä väliltä ja laskeutumiset tapahtuvat isojen persekiipeilyjen ansiosta. VPP-jousituksen alempaan lenkkiin asennettu iskunvaimennin luo lähes lineaarisen vipukäyrän, mikä tarkoittaa, että se poistaa kaikenkokoiset kohoumat ja ylläpitää V10 DH -pyörällemme normaalisti varattua progressiivisuutta!

145 mm:n takaliike yhdistettynä 150 mm:n etupäähän antaa Hightowerille vain hieman enemmän liikettä edessä ja takana kuin ensimmäisen sukupolven malli. Yhdessä laimeamman 65 asteen pääputken kulman kanssa Hightower istuu edelleen suoraan Goldilocks-vyöhykkeellä, mutta siinä on hieman enemmän Voi vittu, vie minut pois täältä -ominaisuutta, kun puuro on liian kuuma!

Jäykkyyden ja painonsäästöjen tasapainottaminen kaikissa oikeissa paikoissa on kaikkien Santa Cruzin hiilirunkojen tunnusmerkki, ja Hightower leijuu vielä korkeammalla. Edistyksellinen komposiittirunko kulkee hyvin kaikilla polkupinnoilla, pitää linjan ja reagoi ajajan ohjeisiin eristäen samalla polkimeen vaikuttavat tulot.

Hightowerissa on myös bonuslevy, joka parantaa kokemusta – flip chip. High-asetuksella BB-korkeus on hieman korkeampi näillä vaikeilla teknisillä poluilla ja/tai kun tarvitaan Plus-kokoisia renkaita. Matala-asennossa iskunopeus on progressiivisempi, mikä lisää alhaalta ulos tulevaa vastusta. Millainen tunnelma tahansa oletkin, Hightowerin sävy voidaan mukauttaa yksilölliseen makuusi.

Ja mausta puhuttaessa, päärungon sisällä on tilaa vesipullolle ja mukavuuden vuoksi kierteitetty BB. Siinä on hienostunut kaapelireititys paremman vaihtamissuorituskyvyn, yksinkertaisemman asennuksen ja kaapelin hankauksen välttämiseksi. Tämän lisäksi on takaluukun sukkulasuoja, alaputken suojus, iskusuoja ja melua vaimentava ketjutangon suoja, jotka pitävät asiat hiljaa.


Tärkeimmät tiedot
Runko: Hightower Carbon CC
Haarukka: Fox 36 Float Factory, 150mm, 29´´
Takaisku: RockShox Super Deluxe Ultimate

Ryhmäjoukko
Takavaihtaja: Sram X01 Eagle, 12s
Vaihteet: Sram X01 Eagle, 12s
Kammet: Sram X1 Eagle
Ketjurenkaat: Sram X1 Eagle DUB, 30t
Kasetti: Sram XG1295 Eagle, 12spd, 10 50t
Etujarru: Sram Code RSC / Avid Centerline 180mm
Takajarru: Sram Code RSC / Avid Centerline 180mm
Ketju: Sram X01 Eagle, 12s
Alakiinnike: Sram DUB 68/73mm

Pyörät
Vanteet: Industry Nine 1/1, 110x15, 6 pulttia, 28h
Renkaat: Maxxis Minion DHR II 29´´x2.4´´, 3C, MaxxGRIP, EXO, TR

Komponentit
Ohjaustanko: Santa Cruz 35 Carbon Bar, 800 mm, 35 mm nousu
Varsi: Burgtec Enduro MK3, 42,5 mm
Satula: WTB Silverado Team Saddle tai WTB Volt
Satulatolppa: RockShox Reverb Stealth, 31.6 tai OneUp Dropper V2


Jos olet kiinnostunut Santa cruz bikes:n Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Pyörät ja tangot tuotteet Santa cruz bikes-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Santa cruz bikes suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022 jo tänään!

Ominaisuudet Santa cruz bikes Mtb-Pyörä Hightower X01 Eagle 2022

Väri
Musta
Materiaalit
Hiili
Pyörän halkaisija
29´´
pyörätyypille
Kaksoisjousitus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up