up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

SPAR PENGER VED Å KONFIGURERE PAKKEN DIN

Hvordan velge langrennsskibindinger?

Ved kjøp av langrennsskibindinger er det også flere faktorer som bidrar til skiens slitestyrke og ytelse, som materialtetthet, DIN område, stivhet, strekkfasthet, metalldeler og utforming av dreiepunkter. Derfor bør du sjekke ut alle disse aspektene hvis du ønsker å få den perfekte bindingen til støvlene dine. Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino tilbyr det beste utvalget av langrennsskibindinger.

De vanligste faktorene som vil hjelpe deg å kjøpe det riktige paret langrennsskibindinger er som følger;

• Midjevidden på skiene
• Størrelse på bremser
• Din skievne og kompetanse
• Høyde og støvlesålelengde
• Vekt

Når du velger skibindinger for langrenn, bør du også fokusere på konstruksjonen og holdbarheten. Høyere DIN skibindinger er spesialdesignet for avanserte og profesjonelle skiløpere. Disse bindingene er laget av sterkere materialer for å imøtekomme kraften, holdbarheten og hastigheten i brattere og tekniske terreng. Noen av de beste skibindingene er Salomon Nordic Ski Bindings, Atomic Nordic Ski Bindings og Rossignol Nordic Ski Bindings.
Når skien din løsner, hvis bremsene er for smale, vil de ikke løsne fra skikantene og kanskje ikke utløses ordentlig. På den annen side, hvis bremsene er for brede vil de dra oftere når du står på ski, spesielt i bratt terreng. Derfor anbefales det at du velger en bremsebredde i henhold til din skibredde med ikke mer enn 15 mm bredere.

clouse menu Lukk