up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Tuotekuvaus Apple IPhone 11 Pro Max Case

Nämä Applen suunnittelemat kotelot sopivat tiukasti iPhonen käyrien yli lisäämättä irtotavaraa. Ne on valmistettu erityisesti parkitusta ja viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta, joten ulkopinta tuntuu pehmeältä kosketukselta ja kehittää ajan myötä luonnollisen patinan. Koneistetut alumiinipainikkeet vastaavat nahkakotelosi viimeistelyä, kun taas sisällä oleva mikrokuituliina auttaa suojaamaan iPhoneasi. Ja voit pitää sen koko ajan, vaikka lataat langattomasti.
OMINAISUUDET:
Kuten jokainen Applen suunnittelema kotelo, se käy läpi tuhansia tunteja testausta koko suunnittelu- ja valmistusprosessin ajan. Joten se ei vain näytä hyvältä, se on myös rakennettu suojaamaan iPhoneasi naarmuilta ja pudotuksilta.
iPhone 11 Pro Max nahkakotelo
yhteensopivuus:
iPhone-mallit
iPhone 11 Pro Max


Jos olet kiinnostunut Apple:n IPhone 11 Pro Max Case tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Puhelimet tuotteet Apple-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Apple suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia elektroniikka ja tietokoneet tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Apple IPhone 11 Pro Max Case jo tänään!

Ominaisuudet Apple IPhone 11 Pro Max Case

Väri
Musta
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Nahkakotelo

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up