up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case

Tuotekuvaus Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case

Applen suunnittelema täydentämään iPhone 11 Pro Max -silikonikotelon muoto sopii tiukasti laitteen äänenvoimakkuuspainikkeiden, sivunäppäinten ja käyrien päälle lisäämättä irtotavaraa. Pehmeä mikrokuituliina sisäpuolella auttaa suojaamaan iPhoneasi. Ulkopuolelta silikonin ulkopinnan silkkinen, pehmeä kosketus tuntuu hyvältä kädessäsi. Ja voit pitää sen koko ajan, vaikka lataat langattomasti.
OMINAISUUDET:
Kuten jokainen Applen suunnittelema kotelo, se käy läpi tuhansia tunteja testausta koko suunnittelu- ja valmistusprosessin ajan. Joten se ei vain näytä hyvältä, se on myös rakennettu suojaamaan iPhoneasi naarmuilta ja pudotuksilta.
iPhone 11 Pro Max silikonikotelo
yhteensopivuus:
iPhone-mallit
iPhone 11 Pro Max


Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case. Kotelot ja kannet tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Apple IPhone 11 Pro Max Silicone Case

Väri
Punainen
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Silikonisuoja

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up