up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple IPhone XS Max Leather Case

Apple IPhone XS Max Leather Case

Apple IPhone XS Max Leather Case

plus
Apple

Apple IPhone XS Max Leather Case

Tuotekuvaus Apple IPhone XS Max Leather Case

OMINAISUUDET:
IPhone XS Max nahkakotelo.
Ruiskaunokki.
Nämä Applen suunnittelemat kotelot sopivat tiukasti iPhonen käyrien yli lisäämättä irtotavaraa.
Ne on valmistettu erityisesti parkitusta ja viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta, joten ulkopinta tuntuu pehmeältä kosketukselta ja kehittää ajan myötä luonnollisen patinan.
Koneistetut alumiinipainikkeet vastaavat nahkakotelosi viimeistelyä, kun taas sisällä oleva mikrokuituliina auttaa suojaamaan iPhoneasi. Ja voit pitää sen koko ajan, vaikka lataat langattomasti.
Kotelon tyyppi: Kansi
Tuotemerkin yhteensopivuus: Apple
Yhteensopivuus: iPhone XS Max
Pinnan väri: yksitoikkoinen.


Apple IPhone XS Max Leather Case on paras tuote elektroniikka ja tietokoneettavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Kotelot ja kannettuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Puhelimettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset techinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Apple-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Apple IPhone XS Max Leather Case

Väri
Sininen
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Nahkakotelo

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up