up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

plus
Apple

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Tuotekuvaus Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

OMINAISUUDET:
IPhone XS Max nahkafolio.
Ruiskaunokki.
IPhone XS Max Leather Folio on valmistettu erityisesti parkitusta ja viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta ylellisen ilmeen ja tuntuman ansiosta.
Avaa se ja iPhone XS Max herää.
Sulje se ja se menee nukkumaan.
Sisällä on pehmeä mikrokuitivuori, joka lisää suojaa ja tilaa laskujen, pienten seteleiden ja useiden korttien pitämiseen. Ja voit pitää sen koko ajan, vaikka lataat langattomasti.
Apple MVFT2ZM / A.
Tapauksen tyyppi: Folio
Tuotemerkin yhteensopivuus: Apple
Yhteensopivuus: iPhone XS Max
Pinnan väri: yksitoikkoinen.


Tunnetko jo kaikki Apple IPhone XS Max Leather Folio Case:n ominaisuudet? techinn:ssa, valikoimme elektroniikka ja tietokoneettuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Puhelimettuotteita, tsekkaa koko Kotelot ja kannet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Apple, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien elektroniikka ja tietokoneet asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Väri
Sininen
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Kaksipuolinen suoja

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up