up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Canon Litiumparisto LP-E10 EOS 1100D

plus
Canon

Canon Litiumparisto LP-E10 EOS 1100D

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Canon Litiumparisto LP-E10 EOS 1100D

Ota varaparisto matkallesi, jolloin voit pidentää kuvausaikaa tällä suuren kapasiteetin, ladattavalla litium-ioni-akulla. Nauti kestävästä kuvausominaisuudesta yhteensopivilla valituilla kameroilla. Tämä akku voi olla korvaava tai lisävirtalähde matkoille ja pitkille kuvauksille.

Edut:

Varaosa- tai vaihto-aito Canon-akku matkoille ja pidempiin kuvauksiin

Tämän akun käyttövaatimukset on räätälöity erityisesti kameroihin, joiden kanssa se on yhteensopiva

Sopii LC E10E -akkulaturiin

7,4 V - 860 mAh

Tämän akun paino on 45 g

kohokohtia:

Pidennä kuvausaikaa

Sopii LC E10E -akkulaturiin

Litiumionitekniikka

yhteensopivuus:

EOS 2000D

EOS 4000D

EOS 1200D

EOS 1100D

EOS 1300D

Mitä laatikossa on:

LP E10 -akku


Hyödy nyt Canon Litiumparisto LP-E10 EOS 1100D tarjouksistamme. elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastamme, techinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden elektroniikka ja tietokoneet varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin elektroniikka ja tietokoneet kategorioihin ja löydä suosittuja Canon-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Canon Litiumparisto LP-E10 EOS 1100D

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Litiumakut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up