up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä lisävarusteita tarvitsen puhelimeeni?

Joka vuosi julkaistaan uusi älypuhelinmalli, jossa on paremmat ja paremmat tekniset tiedot. Riippumatta siitä, kuinka kehittyneitä ohjelmistoja ja laitteistoja on pakattu matkapuhelimesi sisään, tarvitset silti valikoiman matkapuhelintarvikkeita parantaaksesi käyttökokemustasi, kun puhumme matkapuhelinlisävarusteista. siellä on paljon hyödyllisiä asioita, kuten puhelinkuoret, näytönsuojat, langattomat kuulokkeet, puhelimen laturi, kolmijalat, Samsungin digitaalinen kynä ja paljon muuta.

Mitä ovat mobiilitarvikkeet?

Yksinkertaisesti sanottuna mobiililisälaite määritellään tukevaksi lisävarusteeksi, joka parantaa ja täydentää kokemustasi, kun käytät puhelinta työhön tai viihteeseen. Saat parhaan valikoiman mobiililisävarusteita johtavilta valmistajilta, kuten Xiaomi , Apple , Samsung , Canon ja Startech . Katso alla kaksi tärkeää mobiililisävarustetta, jotka sinun pitäisi hankkia;

Kolmijalat ja selfie kepit

On aina hienoa, että sinulla on jalusta tai selfie keppi aina kun olet matkalla tai osallistut mihin tahansa tapahtumaan, jotta voit vangita nämä ikimuistoiset hetket. Esimerkiksi Xiaomi Stick Tripodilla voit ottaa omituisia valokuvia ja videoita matkoistasi ja seikkailuistasi.

Kuulokkeet

Jos haluat nauttia musiikista harkitusti, sinun tulee aina ostaa hyvälaatuiset kuulokkeet. Opiskeletpa, treenaat tai vain vaeltelet kaduilla, tämä hämmästyttävä kuuntelulaite sopii parhaiten tarpeisiisi.

clouse menu Sulje