up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Satisfyer Joulukalenteri 2021

plus
Satisfyer

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Tuotekuvaus Satisfyer Joulukalenteri 2021

Tuotetiedot Satisfyer Advent Calendar 2021
Nauti joulua edeltävän kauden aistillisuudesta Satisfyer 2021 -kalenterin kanssa, ehdottomasti rajoitettu painos. Kaikkiaan 24 viettelevää yllätystä, mukaan lukien Satisfyerin ja Penthousen esillä olevat tuotteet, odottavat löytämistäsi. Hanki se nopeasti ennen kuin se loppuu!Rajoitettu painos 4x Satisfyer -bestseller Seksuaalinen hyvinvointilaite 1x Satisfyer -seksuaalinen hyvinvointilaite, jossa on esillä oleva sovellus
2x Kattohuoneiston bestseller -alusvaatteet 4x Satisfyer -voiteluaine ja hierontaöljy Tyylikäs ja laadukas muotoilu lahjaksi
24 aistillista yllätystä, mukaan lukien seksuaalisen hyvinvoinnin laitteet, BDSM -tuotteet, hierontatuotteet ja paljon muuta


Satisfyerin joulukalenteri 2021 Eroottinen adventtikalenteri sinkuille ja pariskunnille
Toiveesi on kuultu: Satisfyerin ensimmäinen adventtikalenteri 2021 on täällä, rajoitettu erä, joten ole nopea! Eroottinen adventtikalenteri on täynnä 24 aistillista yllätystä, ja se on täydellinen täydennys seksikkääseen joulunaikaan ja sopii sekä sinkuille että pariskunnille. Seksikkäässä adventtikalenterissa on monia uusia ominaisuuksia Satisfyer -tuotemerkiltä.Satisfyer Heat Climax ja lämpötoiminto ovat tähtivieraita, joita voidaan ohjata mistä päin maailmaa tahansa Internetin välityksellä Satisfyer Connect -sovelluksen ansiosta ja tarjoat maksimaalisen monipuolisuuden pelatessa. Muita kohokohtia ovat myydyin Pro 2+, Elastic Joy -monivibraattori ja SF Masturbator Egg Bubble.
Myös tässä seksikkäässä adventtikalenterissa on kaksi viettelevää alusvaatetta nimeltä No Taboo ja Wild Virus, jotka kuuluvat menestyneelle saksalaiselle Penthouse -brändille. Mausteiset mallit, paljastavat leikkaukset ja pehmeän tunteen korkealaatuiset materiaalit pitävät sinut lämpimänä myös kylminä öinä.

Lisää yllätyksiä Satisfyerin vuoden 2021 eroottisessa adventtikalenterissa:
Ilmeisesti aistillinen adventtikalenteri ei voi olla ilman korkealaatuisia voiteluaineita ja hierontaöljyjä: jos haluat antaa pistelyhierontaa, sinulla on käytettävissänne kaksi Satisfyer -hierontaöljyä, Crackling Fireplace ja Winter Magic, aistillisella aromillaan. . Satisfyer -orgasmic -geeli sopii erityisesti pehmeyden saavuttamiseen rakkautta rakastettaessa, ja erityinen Anal Relax -neste on ihanteellinen täydennys anaalileikille lievän anestesiavaikutuksensa ansiosta.
Mutta tämä ei ole kaikki: enemmän seksuaalisia hyvinvointituotteita, BDSM, hierontaa ja viettelyä odottavat sinua. Täydellinen kaikille sinkuille ja pariskunnille, jotka haluavat viettää unohtumattoman joulun!


Osta nyt Satisfyer Joulukalenteri 2021 niinkin edulliseen hintaan kuin 160.821375 $. Satisfyer:n valmistama Joulukalenteri 2021:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. techinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille elektroniikka ja tietokoneettuotteille. Tarkastele kaikkia Henkilökohtainen hygienia-osastomme Intimate health:a.

Ominaisuudet Satisfyer Joulukalenteri 2021

Väri
Monivärinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Satisfyer Joulukalenteri 2021

sain orgasimin

-

hyvä kalenteri, toi monta orgasmia joulukuun aikana. rajujakin orgasmeja. kumppanikin sai räjähtäviä orgasmeja. ostan uuden kalenterin ensi vuonna. hintansa arvoinen

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Huippuhinta

-

Tilasin kalenterin täältä edulliseen hintaan. Kuten aina, toimitus nopeasti ja hyvin pakattuna. Sisällöstä en osaa vielä sanoa mitään, koska se julkaistaan vasta 1.12. avata.

Satisfyer Joulukalenteri 2021

Hämmästyttävä

-

Se on upea pakkaus ja erittäin hyvä hinta!! Jos maksaisit ne erikseen, se olisi paljon kalliimpaa

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up