up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Jetboil Zip

Jetboil Zip

plus
Jetboil

Jetboil Zip

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Jetboil Zip

Stol på Jetboil Zip til å gi varm mat og drikke raskt og enkelt når du vil ha dem mest. Destillert fra flaggskipet Jetboil PCS design, gir Zip viktig funksjon og funksjoner du forventer fra Jetboil. Zip er så kompakt og lett i vekt, vil du holde den på hånden for dagsturer i nærheten av hjemmet og over natten eventyr likt.Spesifikasjoner:


0.8 Liter FluxRing matlaging kopp med isolerende Cargo Cozy


Justerbar brenner


Pot støtte ikke inkludert


Drikk gjennom lokket med helletut og sil


Bunndekselet fungerer som et målebeger og bolle


Kompatibel med alle Jetboil tilbehørSpesifikasjoner:


Vekt: 12 oz (345 g)


Volum: 27 oz (0,8 Liter)


Med Jetboil Zip kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Jetboil og deres utendørs produkter, gå inn på kategorier av Camping produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved trekkinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Jetboil Zip

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Jetboil Zip

Perfekt!

-

En utmerket, gjennomtenkt brenner, veldig komfortabel, fungerer i all slags vær. Materialer av utmerket kvalitet og fantastisk emballasje. Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe ekstra pottstøtte umiddelbart, det vil definitivt komme godt med!

Jetboil Zip

Pris-kvalitet forhold

-

Lite kompakt volum, passer selv i en 5 liters slyngepose.

Jetboil Zip

Jet koke

-

Veldig fornøyd med bestillingen. Ankom uten problemer! Jeg anbefaler denne butikken og selv vil jeg fortsette å bestille.

Jetboil Zip

Jetboil glidelås

-

Jeg kjøpte Jetboil Zip for en elgjakt. Jeg tok forrige uke. Det var deilig å IKKE måtte vente fem pluss minutter på at vannet skulle koke så jeg kunne spise.

Jetboil Zip

Jetboil glidelås

-

Klassisk, beste rask løsning for å koke vannet. Testet ved 5 000 ekspedisjon. Må ha ... bare nedsidene mangler bygge tenning

Jetboil Zip

Flott jetboil system

-

Lett og koker veldig raskt.

Jetboil Zip

Utmerket system

-

Utmerket kokesystem. Stilig minimalistisk design. Veldig lett: "combat" vekt - med en full 100 grams beholder og en adapter for vanlige retter - er bare 600 g. Volumet på 500 ml er optimalt for en eller to personer. Alle inskripsjoner på neoprendekselet er laget med reflekterende maling. Den har også en lomme til for eksempel en lighter, som du trenger, for denne modellen har ikke piezo-tenning. Fraværet av tenning kan betraktes som både et minus og et pluss - på den ene siden er det rett og slett ingenting å bryte her, og på den andre er det noen ulemper ved bruk.Dessverre er en adapter for vanlige oppvask - Jetboil grytestøtte, ikke inkludert i settet, men jeg anbefaler å kjøpe den slik at du kan sette eventuelle tallerkener eller bokser på brenneren.

Jetboil Zip

Flott for en person

-

Flott, anbefalt for en person. Det er spesielt verdt det med kaffesettet.

Jetboil Zip

Liten og fin

-

utmerket produkt

Jetboil Zip

Great!

-

Stor brenner. Det koker raskt, selv i vinden. Ideell for 1 - 2 personer.

Jetboil Zip

Utmerket!

-

er en veldig god komfyr, bare en liten detalj som generelt gir alt dette Zip, er at det ikke legger til støtte for potter og må kjøpes separat ... men det er det beste det er, helt anbefalt!

Jetboil Zip

Utmerket!

-

Veldig lett og praktisk utstyr, veldig rask oppvarming. Jeg anbefaler å kjøpe kaffepressen ved å fullføre settet.

Jetboil Zip

Bare få dette

-

Utmerket produkt. Perfekt størrelse for en eller to personer. Oppvarmingstider er ekstremt rask.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up