up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Hannah Matta Bred Leisure 5

plus
Hannah

Hannah Matta Bred Leisure 5

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Hannah Matta Bred Leisure 5

Liggunderlag Fritid klassificerar vi i Lite-kategorin som kännetecknas av ett optimalt förhållande mellan värmeisolering, vikt och vikbarhet. Det ideala förhållandet mellan dessa egenskaper säkerställs av en struktur med vertikala kaviteter som är jämnt fördelade i PU-skummet. På grund av liggmattans 5 cm höjd är den mycket bekvämare och du kommer att känna den utomhus precis som hemma. Modellen rekommenderas för användning i tre säsonger. Den levereras inklusive en reparationssats och säck för att vika ihop




Om du är intresserad av Hannah Matta Bred Leisure 5, upptäck då också andra friluftslivprodukter relaterade till Hannah i Sovsäckaravdelningen och kika in i Liggunderlagkatalogen. Dessutom, när du handlar på trekkinn, din friluftslivbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Hannah Matta Bred Leisure 5

Färg
Grönt

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up