up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

SunRace Kasetti MZ800

plus
SunRace

SunRace Kasetti MZ800

Tuotekuvaus SunRace Kasetti MZ800

Tekniset tiedot:
12 nopeutta, 11 13 15 17 19 21 24 28 33 39 45 51 hampaat alumiini-hämähäkkivarret, välike ja lukitusrengas,
Shimano HG -yhteensopiva, paino: n. 665g
Alkuperäinen numero CSMZ800WA1 BOXM
Järjestelmän yhteensopivuus: 12 nopeutta
Liite: kasetti
Materiaali: alumiini, teräs


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi SunRace Kasetti MZ800:n! bikeinn:ssa kaikilla Polkupyörän osat tuotteillamme on täysi SunRace:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat SunRace Kasetti MZ800 kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet SunRace Kasetti MZ800

Väri
Hopeinen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvää vastinetta rahalle.

-

Hyvää vastinetta rahalle. On toinenkin kevyempi versio, mutta sen hinta nousee pilviin; jos et välitä 200 grammasta, se on hyvä ostos.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up