up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB

WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB

WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB

WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB

plus
WD

WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB

Tuotekuvaus WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB

Western Digital Black. Kiintolevyn koko: 3,5 '', kiintolevyn kapasiteetti: 1000 Gt, kiintolevyn nopeus: 7200 1 / min


Ominaisuudet:

Pelien tai suurten tiedostojen lataamiseen: Wd Black Drive sisältää kaksiytimisen prosessorin, joka tarjoaa kaksinkertaisen prosessointikyvyn vakiona yhden ytimen prosessorina maksimoidakseen aseman suorituskyvyn.
Nopea tiedonsiirto: 128 Mt: n välimuistilla 5 Tt: n ja 6 Tt: n malleissa Wdin dynaaminen välimuistitekniikka parantaa suorituskykyä reaaliajassa välimuistin jakamiseksi ja optimoimiseksi lukemisen ja kirjoittamisen välillä.
Lisääntynyt luotettavuus: auttaa vähentämään järjestelmän aiheuttamia tärinöitä muista komponenteista, optimoimalla suorituskyvyn ja luotettavuuden.
Rakastatko elektroniikka ja tietokoneet:a? Hanki oma WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista WD:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Komponentit tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman elektroniikka ja tietokoneet mallit, useimmat Kovalevy hdd tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet WD Kiintolevy 1TB 3.5´´ Sata3 64MB

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Ulkoiset muistit
varastointi
1 TB
Tuumat
3.5
sisäiset liitännät
SATA
RPM
5400

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up