up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge skibriller?

Skibriller Menn

La menn bære brillene under beskyttelsesbrillene over de glassdesignede skibrillene. Skibrillemennene gir et klart syn mens de beskytter dem. Dual linseteknologi med anti tåkedekket intern linse og luftruter på hodet og underlaget gir en tåkefri ski og snowboardopplevelse.

Skibriller Kvinner

Skibriller kvinner har en termoplastisk polyuretanramme og hydrofil belegg. Disse skibrillene har en middels passform for de fleste kvinner på solfylte og overskyede dager. Ideell for aktiviteter i kaldt vær, som ski og snowboard. Det runde speilobjektivet er fylt med egenskaper for å gi et eksternt syn og forvrengningsfri gjennomsiktighet.

Skibriller Junior

Skibriller junior har et revolusjonerende design. Den flytende membranen reduserer briller på tempelkreftene. Tennspeilet dobbelt Objektiv på skibriller junior gir riktig ventilasjon. Skibriller junior har hypoallergen ansiktsskum justering av stropp med to sider med tilpasset stroppgrafikk.

Snowboardbriller

Isbiter kan komme inn i øynene dine, så vel som kvister og grener når du faller ned i trærne. Snowboardbriller kan beskytte øynene dine mot farene på fjellet. Snowboardbrillene gjør turen mye mer behagelig. Du kan kjøpe disse beskyttelsesbrillene fra Salomon , Julbo , Trespass , Grivel , Oakley .

Tips for å velge skibriller

1. Kjøp fra en velfylt sportsbutikk. Du betaler mindre, og du får flere muligheter til å ta intelligente beslutninger.
2. Ta beskyttelsesbrillene utenfor for å se hvor riktig linsene fungerer i naturlig lys, og beskyttelsesbrillene som er uten blending i lys er best.
3. Du tar sikte på å få skyggen av linsen som gir en god blanding av fargeskarphet og øyetretthet.


clouse menu Lukk