up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Typer av hals gamasje for utendørs

Et pannebånd

Et pannebånd er et klesutstyr som er pakket inn i håret eller rundt pannen, som holder håret borte fra ansiktet eller øynene. Et hodebånd består vanligvis av en ring av elastisk plast eller en hesteskoformet del av elastisk syntetisk eller metall.

Balaclava

En balaklava er et element av hodeplagg om vinteren som bevarer hodet og ansiktet mens munnen, øynene og nesen blir avslørt. Noen moter kan også plukkes opp over nese og munn for å gi langvarig stabilitet.

Maske

En maske er en artikkel som vanligvis er pakket inn i ansiktet, vanligvis for sikkerhet, forkledning, visning eller ytelse. Maske har blitt brukt siden antikken for både formelle og funksjonelle mål, så vel som i de utførende dansene og til ytelse. Det brukes også til å beskytte mot skadelige virus eller infeksjoner i luften.

Neck Gaiter

En hals gamasje er et klesplagg som bæres rundt halsen for varme. En halskjede er en tildekket slange av tøy, ofte tung fleece, merinoull, polymerisert fukttransporterende eller nettet materiale, som skyves av og på over hodet. Du kan enkelt kjøpe nakkebukser fra Salewa , Columbia , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Skjerf

Skjerfene er et tøystykke som bæres rundt nakken eller hodet for varme, beskytter mot solen, renslighet, stil eller religiøse formål, eller brukes til å vise støtte for en spillklubb eller et lag. Skjerf kan produseres i et mangfold av forskjellige klær som ull, bomull, plen eller silke.

Snood

En snood er en slags fantastisk kvinnelig hodeplagg som er ment å holde håret i en stoff eller fiberpose. I den mest populære formen matcher snoden en tettsittende hette som bæres over baksiden av hodet. Det kan sammenlignes med et hårnett, men snodd har en mer avslappet passform, et mye mer granulært nett og tyngre fiber.


clouse menu Lukk