up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge klatreremskiver

Klatreremskiven er en av de viktigste og avanserte delene av fjellklatringutstyr som brukes til å beskytte brukeren mot å bli trukket av veggen eller fjellet. Petzl , Black Diamond , Beal , Singing Rock og Climbing Technology tilbyr en rekke klatreruller som du kan velge i henhold til dine behov .
For å gjøre din utflukt morsommere, tryggere og komfortabel, har du få muligheter for klatringskivene å velge mellom. Det er vanligvis to typer klatreremskiver; den ene er enkel og den andre er automatisk låsing.

1. Enkle klatreremskiver

De er billige, enkle og lette. For en grunnleggende klatreopplevelse er enkle trinser et perfekt valg.

2. Automatisk låsing av klatrehjul

I en automatisk låsing Klatring trinse, vil trinsen bite tauet automatisk når vektet. Den er egnet for simulering og haling. I stedet for å kjøpe flere enkle remskiver, kan du tilpasse den autolåsende remskiven i henhold til dine behov. Du kan velge en mini remskive for å håndtere mindre last. De er kompakte, lette og enkle å bruke. For større laster kan du velge en stor autolåsende remskive som kommer med et ekstra hull i bunnen. Før du bruker den, fest en karabinkrok på remskiven for å hindre at den beveger seg.

clouse menu Lukk