up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä pyöräilykäsineitä tarvitsen?

Pyöräilykäsineet imevät hikoilun pitämällä kädet kuivina ja pitävät ohjaustangosta aina tukevasti. Pyöräilykäsineissä voi olla täytetyt kämmenet, jotka antavat ylimääräistä tukea pehmustamalla kätesi pyörän ja ohjaustangon kautta siirtyneistä värähtelyistä keskusyhteyspisteisiin.

Lasten pyöräilykäsineet

Lasten pyöräilykäsineet ovat niin välttämättömiä pitämään pieniä käsiä pyöräilyn aikana haavojen ja naarmujen varalta sekä tukemaan ohjaustangon värähtelyn voittamista, etenkin kun pyöräilet epätasaisemmilla teillä. Lasten pyöräilykäsineitä on useita värejä ja malleja.

Pyöräilykäsineet Half Finger

Half Finger pyöräilykäsineet tarjoavat enemmän hengittävyyttä säilyttäen silti ranne ja kämmenalueet. Half Finger pyöräilykäsineet ovat rennompia kuin sormet täysillä ja mukavampia koko kesän. Se on myös rennompaa tarttua ja hallita pieniä asioita, kun sormesi paljastuvat.

Pyöräilykäsineet Full Finger

Pyöräilykäsineet Täysi sormi peittää koko kätesi. Ne tarjoavat vakautta ja ovat usein parempia tilanteissa, joissa leikkausten, arpien riski on suuri. Ne tarjoavat paremman turvallisuuden vaurioilta liukastumis tai kosketuksissa terävien tai vaarallisten esineiden kanssa. Ne ovat yleensä suositeltavia kylmissä olosuhteissa ja auttavat rajoittamaan sormien paleltumia ja arkuutta johtuen hidastuneesta verenkierrosta. Voit ostaa pyöräilykäsineet Full Finger tuotteilta esimerkiksi Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli .

clouse menu Sulje