up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Shimano Takaosa Nexus 3C41 3s

plus
Shimano

Shimano Takaosa Nexus 3C41 3s

Tuotekuvaus Shimano Takaosa Nexus 3C41 3s

Shimano Nexus Sisäinen hammaspyöräinen takanavan lasinjarru VANHA 120 3-vaihteinen luotettavalla, sisäisellä 3-vaihteisella mekanismilla.


Ominaisuudet:

Sisäinen vaihteistettu napa lasinalusijarrun versiolle
Integroitu lasinalunen jarru
Vaihteenvaihdon tukimekanismi


Tekniset tiedot:

Paino: 1120 gJos etsit Shimano Takaosa Nexus 3C41 3s:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Pyörät ja renkaat tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Navat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Navat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Shimano Takaosa Nexus 3C41 3s

Valon asema
Taka
Väri
Hopeinen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kaupunkipyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Shimano Takaosa Nexus 3C41 3s

Ensimmäinen ostos

-

Ensimmäisen ostokseni Bikeinnistä pidin todella heidän valikoimastaan polkupyörän osista. Tyytyväisyys on aina varmaa, kun ostat Shimano-tuotteen. Teen ehdottomasti uusia ostoksia

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up