up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

plus
Vittoria

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Tuotekuvaus Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Olipa kyseessä Gravel tai Cyclocross, yksi asia on tietyille… kurssiolosuhteet muuttuvat jatkuvasti. Kun rullaat aloituslinjaan, voit olla varma tietäen, että sinulla on Terreno Mixin kaikkien olosuhteiden kulutuspinta, riippumatta maastosta. Suunnittelun ytimessä on nopea vierintäkeskiö, joka on suunniteltu minimoimaan vierintävastus, samalla kun se takaa varman jarrutuksen. Kulma- ja poiskytkentätyötä käsitellään varmasti vuorotellen avoimilla olakkeilla. Nämä korvakkeet on muotoiltu siten, että ne kestävät joustavan päällysteen ja kovapakkauksen pinnat, mutta tarjoavat silti tehokkaan reunan ruohon ja savun maastoon. Jos etsit, että "yksi" rengas tekee kaiken, Terreno Mix on valinta!

Ominaisuudet:

Perinteinen kulutusprofiili, joka mahdollistaa sileät siirtymät laajalle alueelle.

Avoimet olkakannat, joilla kallistettava vetoketju varmistetaan.

320 TPI-puuvillan putkimainen kotelo: kuljettajan valinta.

Funktionaalinen GRAPHENE 2.0 -yhdiste tarjoaa parhaan märkäpidon.

3 yhdistettä kulutuspinnassa (3C), jotka lisäävät kulumista ja pitoa.

Tekniset tiedot:

Maasto: Sekoitettu

Paino: 380 g

Kotelo: 320 TPI Corespun

Leveys: 31c

Etrto: 31 622

Paino: 380 g

tekniikka:

G:

G on Vittorian ainutlaatuinen grafeeniyhdiste. Tuloksena on yhdistelmä, joka on ylivoimainen nopeuden (vierintävastus), piton, kestävyyden ja kulutuskestävyyden suhteen.


Jos etsit korkealaatuisia Renkaat tuotteita, siinä tapauksessa Renkaat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700:a, jonka tämänhetkinen hinta on 28.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Väri
Musta
Renkaan tyyppi
Clincher
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Hämmästyttävä laatu

-

Nopea toimitus ja tavaroiden erinomainen laatu. Hyvä yhteydenpito ja nopea maastossa.

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Terranon sekoitus

-

Erinomaiset pneus, vastus, roulants et et superbe qualité. Je l'utilise pour kurssit de Gravel bike en 38mm.

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Voiton maaperän sekoitus

-

Erinomainen kumi .. saapui odotettuun aikaan ja täydellisessä kunnossa. Suosittelen sitä. Suosittelen myös sivustoa. Erinomaiset hinnat ja vakavuus.

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Vittoria sekoitus

-

Erittäin hyvä rengas ja helppo asentaa. Otan sen taakse, koska se liikkuu enemmän hiekkatiellä.

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Hyvä kumi.

-

Rengas on liian korkea tien rungolleni. Mutta se näyttää silti kauniilta. Mainitse vain laadunvalvonnan puute kehäsauman kauluksessa. Se voisi olla täydellisempi.

Vittoria Sora Rengas Terreno Mix 700

Upeat monipuoliset cx-renkaat

-

Kokemukseni mukaan Vittoria-renkaat ovat helpoin asentaa ja luotettavimmat CX-renkaat yrityksessä. Terreno-sekoitus on heidän keskiluokkainen renkaansa. Se rullaa melko nopeasti kovakantisessa muodossa, mutta menee hyvin myös märissä olosuhteissa. Seoksen suurin haittapuoli on, että se on juuttunut kuivien ja märien serkkunsa väliin, jotka molemmat ovat poikkeukselliset renkaat omiin olosuhteisiinsa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up