up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

plus
Vittoria

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Tuotekuvaus Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Monet taistelut ovat kadonneet, koska valmistelut ovat puutteellisia. Gravel- ja Cyclocross-kilpa-autoissa, joilla on oikeat renkaat, on usein kriittinen ero voiton ja kovan tien oppimisen välillä. Kun kehität Terreno Wet -mallia, työskentelimme huippu-urheilijoiden kanssa keräämään toivomuslistansa suorituskykypiirteistä, jotka tekisivät lopullisen märkä sää ase. Monipuolisuus oli yhteinen kierre… Sen piti rullata rengasrengas, kiskojen kulma ja käytännössä tukkeutua. Korkea tila mikä tahansa toimenpide. Lopputuote on kulutuspinta, joka toimii toisin kuin muut. Terreno Wet tarjoaa avoimen vuorottelevan muotoilun ja täyden sipingin, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn pehmeässä maastossa.

Ominaisuudet:

Maailmanmestaruuskisan kulutuspinta, suunniteltu kosteisiin olosuhteisiin.

Nopeasti liikkuva vuorottelevan keskikehä tarjoaa eteenpäin vetoa.

Suuri puhdistuskanava ohjaa mutaa ja roskaa pois vetopisteestä.

Funktionaalinen GRAPHENE 2.0 -yhdiste tarjoaa parhaan märkäpidon.

3 yhdistettä kulutuspinnassa (3C), jotka lisäävät kulumista ja pitoa.

Tekniset tiedot:

Maasto: Märkä

Paino: 390 g

Kotelo: 320 TPI Corespun

Leveys: 31c

Etrto: 31 622

Paino: 390 g

tekniikka:

G:

G on Vittorian ainutlaatuinen grafeeniyhdiste. Tuloksena on yhdistelmä, joka on ylivoimainen nopeuden (vierintävastus), piton, kestävyyden ja kulutuskestävyyden suhteen.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Renkaat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Väri
Musta
Renkaan tyyppi
Sisäkumiton
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Loistava

-

Hyvä rengas, ei ongelmia, tykkään

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Märät maapeitteet

-

Minulle parhaat renkaat mudalle, ne sitovat paljon mutkissa eivätkä paina suoria osuuksia. Koska olet tubeless, kannat pientä painetta ilman ongelmia. nopea toimitus.

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Vittoria xg märkärenkaat: erinomainen

-

erinomainen rengas, ei liian vaikea asentaa, hyvä paineenkesto Tubelessissa

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Hyvät renkaat ja hyvä palvelu, suosittelen

-

Nämä renkaat ovat upeita, helppoja sisärenkaita asentaa Hunt Gravel -kevytmetallivanteille.

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Terreno märkä 38 mm

-

Täysin tyytyväinen renkaisiin. Erittäin laadukkaasti valmistettu. On loogista, että niillä on spesifisyys - märkä maa, mutta testasin niitä eri paikoissa ja eri pinnoilla: 1) kuiva tiheä maa tallattu betonitilaan - arvosana 2/5, kovat nastat eivät ime paljoa tai kostu renkaiden iskunvaimennus; 2) kuiva maa, jota ei tallata - 3/5; 3) kostea maaperä - hyvä 4/5; 4) märkä viskoosi maa - erinomainen 5/5, pitää, ei kanna; 5) syvä hiekka - erinomainen soutu 5/5; 6) hiekka ei ole syvä - kuten 5/5 säiliössä, ikään kuin sitä ei olisi olemassa; 7) sora, kivet - ajettavuus ok, mukavuus alle keskiarvon, siis 2/5; 8) en ole vielä yrittänyt makaa kovin aggressiivisesti kulmissa, joten voin lisätä arvostelun - jos kiinnostaa.

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Vittoria terreno eläinlääkäri

-

Kaikki ok. Versio 31mm sopii leveille tubeless-vanteille. 25 mm sisäpuolella renkaan Vittoria Terreno VET renkaan leveys on 31,4 mm. 19,4 mm: n sisäisellä 32,3 - 32,6 mm. Hyvä cyclocross UCI 33mm -sääntöön.

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Vittoria märkä cx renkaat

-

Saavuin ajoissa ja huomattavasti halvemmalla kuin olisin voinut ostaa Iso-Britanniasta. Päivitetty sekoitusrenkaasta, jota olen käyttänyt aiemmin ja kuluneet 2 vuoden käytön jälkeen. Ensimmäinen ratsastus eilen sekarenkaalla edessä ja märällä takana ja tunsin eron käsittelyssä. Asennettu sarjaan DT Swiss -vanteita ja toiseen Stan's Grail -vanteisiin, paljon helpompi päästä DT Swiss -vanteille, mutta molemmat tiivistetty hyvin ilman vuotoja.

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Vittoria märkä

-

Erittäin hyvä pito kuivassa ja märässä. Erittäin mukava ja helppo asentaa

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Todella hieno rengas

-

Upea griot-rengas alhaisella vierintävastuksella

Vittoria Sora Rengas Terreno Wet 700 Tubeless

Vittoria xg märät renkaat

-

Upea tuote, toimitus oli hidasta, koska se lähetettiin Alankomaista.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up