up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Brooks england Sal B17 Standard

plus
Brooks england

Brooks England Sal B17 Standard

Produktbeskrivelse Brooks england Sal B17 Standard

B17 er vår flaggskipsmodell, ideell for langtursturer, trekking og MTB-bruk. Det har vært på markedet i over 100 år, og ble omtalt allerede i 1898-katalogen. Modellen er tilgjengelig for herrer og damer: B17 (herrer) og B17 S (damer). Standardmodellene har sorte stålskinner, B17 Special har kobberbelagt stålverk, og B17 Titanium ... Både B17 Special og Titanium har også håndhamrede kobbernitter.


spesifikasjoner:

Lengde: 275mm
Bredde: 175mm
Høyde: 65mm
Vekt: 520g


Er du ute etter materialer fra Brooks england og spesielt Brooks england Sal B17 Standard? Hos bikeinn kan du finne en komplett liste over Sykkeldeler produkter og sykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk bikeinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial sykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Brooks england Sal B17 Standard

Farge
Brun
Skjønn
Mann
Anbefalt bruk
Urban sykling

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

-

Verdt ventetiden

-

elsker denne salen og grepene. Jeg kjøpte den for fritidssykling. Det tar mer enn en måned, men for meg var det verdt sparepengene.

Jeg ønsket å oppdatere, min forrige anmeldelse

-

Jeg har nylig skrevet en anmeldelse om at jeg ikke mottok salfarge jeg bestilte. bildet viste honningfarge på bekkene b17 sal. Jeg skjønte ikke at jeg bestilte det brune. Jeg vil returnere den bortsett fra at jeg ser at du ikke har honningen tilgjengelig. Jeg har sett etter det på andre nettsteder, og de er mye dyrere enn prisen din. Jeg installerte den på sykkelen min .. jeg elsker virkelig det brune. Mest behagelige sal noensinne. Brooks lever opp til sitt rykte. Jeg er veldig imponert over leveringshastigheten. Jeg er på en øy i kanadisk nord -atlantic. Det tok ikke engang en uke før jeg mottok salen min. Det tar lengre tid å få noe sendt fra en hvilken som helst annen del av Canada lol. Mellom prisene, frakt og kundeservice .. Jeg handler her igjen. råd om .... for noe som salen jeg bestilte ... står det brun sal, bildet over skal ha tilsvarende farge. den hadde honningssal vist.

Brooks b17

-

Rask levering og godt produkt.

-

Brooks b17

-

God sal. Første tur på 80 km, men er vanskelig, men det er ingen smerte i det hele tatt. Sterkt anbefalt.

Brooks b17-sal

-

Jeg kunne kjøpe umiddelbart med et raskt svar. Selen var selvfølgelig veldig bra.

Salbekker b-17.

-

Jeg har to sykkelbrødre til som bruker og rådet meg Brooks-salen, jeg visste allerede den høye kvaliteten, det var en drøm som ble realisert av Bike Inn. Takk for organisering, punktlighet og kompetanse. Takk, takk, takk.

-

Brooks b17

-

For et vakkert objekt - en designklassiker. Bra pris og rask levering.

Brooks b17-sal

-

Utmerket sal av Brooks London. Levering er perfekt. Pålitelig selger fra BikeIn.

Brooks b17 sadelanmeldelse

-

Mottatt i god stand og leveringsprosessen er god

Brooks b17

-

Rask levering, fin sal.

Flott produkt

-

Skinn av god kvalitet og flott utførelse. B17 ankom i tide som indikert av Bikeinn til tross for Covid-forstyrrelser og begrensede fraktalternativer. Komfortabel tur ut av boksen og vil bare bli bedre. God service av Bikeinn, vil takle dem igjen ikke noe problem.

-

Bra pris og rask levering

-

Dette var den beste prisen jeg kunne finne for en Brooks B17-standard herresadel, og levering ble rett på den estimerte tidsrammen som i dagens nåværende omstendigheter var fantastisk. Vil anbefale dette til alle som har sett etter et lignende produkt.

God kvalitet

-

Ekte langdistanse sal

Brooks sal b17

-

En av de billigste bekkesadlene jeg kan finne online, levering er relativt rask og salen ser fantastisk ut på sykkelen min

Takk for rask levering

-

Takk for rask levering. B17-standeren jeg kjøpte denne gangen, er den andre B17 i Brompton som jeg har brukt i 12 år.

Beste sykkelsadel noensinne

-

En flott sykkelsadel. Hyggelig å sitte og mindre smerter på baken hvis du sykler langt. Jeg har også anbefalt denne vennen min denne abrooke salen.

Brooks b17 sal

-

Utmerket sal, må skaffe en til.

Verdt prisen

-

skal kjøpe en til kona sykkel

Brooks b17 standard

-

Det fantastiske produktet og enhver utholdenhetsrytter bør bruke dette, b

Beste salen

-

Beste produkt. Håper å få raskere levering for land som India.

Veldig behagelig sal

-

Veldig fin og behagelig sal for utholdenhetstur, syklister må ha bekkesadel for utholdenhet og behagelig tur.

Kult sal!

-

Kjøpte dette for mannen min, og han elsker det veldig fordi det sto i hans ønskeliste. Siden jeg bor i Malaysia, mottok jeg dette rundt 3 ukers tid. Bra pris og verdt å vente!

Brooks-sal

-

Produkt av god kvalitet. Flott leveringstid til NZ

Brooks sal b17

-

Det var litt tungt enn jeg forventet siden den nevnte at den veier 520 gram, men stylingen, lukten av skinn er uten sidestykke. Jeg ble overrasket over hvor stor den er. Generelt utmerket produkt. Hvis du leter etter en veldig stilig sal, er dette DEN

Verdt hver krone!

-

Selv om den brasilianske satsen var høy, er dette sykkelsetet ikke bare et anskaffelse, men en investering. Det er ingen måte å sammenligne det med noe annet produkt jeg noensinne har sett! Dessverre blir jeg nødt til å selge den for å få penger (pandemieffekt), og brukerens drøm vil være den neste ... Jeg anbefaler produktet! Det er ingenting som det!

Drømmen min er ferdig

-

Den beste jeg hadde før

God sal

-

Dette er den andre Brooks B17-salen min. Som jeg vet er denne salen veldig behagelig for lange turer, og jeg kjøpte igjen til en annen landeveissykkel.

Hyggelig

-

Hyggelig

Alt du kan forvente

-

Honningfarget, godt pakket. Alt du kan ønske deg. Var komfortabel ut av esken

Brooks b17-sal

-

Jeg har kjørt Brooks-saler hele livet, derfor er jeg veldig kjent med dem. Jeg forventer en ny sykkel snart og må åpenbart ha en på denne sykkelen. Disse salene må brytes inn, men når de er ferdig, er de som din favoritt lenestol. Prisen her er uslåelig, jeg vet ikke hvordan de kan underkaste Brooks med rundt 40 prosent, men jeg er glad. Fortsett ditt gode arbeid og takk ...

Brooks b17 standard h

-

Veldig fint produkt. Høy kvalitet. Konkurransedyktig pris. Leveringstid: 1 uke.

Brooks b17-sal

-

Flott og behagelig sal. God selger som alltid favorittbutikken min BikeInn

God

-

god

Brooks b17 standard

-

En sal som en drøm, så langt kan jeg si at god kvalitet på alle måter, når det kommer til komfort, kan jeg ikke uttrykke meg ennå, men selv på en nylig montert er den flott å sitte, ingenting rynker. Frakt og butikk service, full professor

Veldig hyggelig og behagelig.

-

Forsendelsen gikk ganske raskt. Mottatt i god stand. Saddle B17 var vakker og veldig behagelig. Vil vurdere å kjøpe en annen. Sterkt anbefalt.

Brooks b17 sal

-

Stor sal, god pris og god service. Hva skal jeg ikke like !!

Produktomtale brooks sadel

-

Fin emballasje, ekte skinn som forventet. Prøvde allerede. Stolt av å være i Brooks sadelbrukersklubb Hyggelig opplevelse av shopping med Bikeinn og anbefales på det sterkeste til andre.

Brooks b17 standard

-

Veldig fornøyd med bekkene b17-salen og med bikeinn

Kvalitetsprodukt og konkurransedyktige priser

-

Det tok 12 dager å motta bestillingen i Singapore, fest på grunn av verdensomspennende covid-19 situasjoner. Sterkt anbefalt Brooks england B17 Standard med konkurransedyktige priser sammen med andre varer. Håper å se mer besparelse på fraktkostnader.

-

En vakker sal

-

Brooks-sal - vakker håndlaget, superkomfortabel, selv om den bare er montert og noen kilometer kjørt. Meget rask levering med hensyn til forsendelsesstedet - Spania 4 dager. Jeg anbefaler selgeren Bikeinn.

Flott sal

-

Ankom salen er mer brun enn honning. Men jeg hadde likt å få brun farge, så dette er min favoritt.

Utmerket kvalitet og komfort

-

Utmerket kvalitet og komfort, super anbefalt. Forsendelsen ankom i tide og meget godt beskyttet. Upåklagelig.

Utmerkede pedaler

-

Utmerkede pedaler å besøke byen. Veldig rettidig frakt og veldig godt beskyttet

Utmerket kvalitet og komfort

-

Uten tvil den beste kvaliteten, designen og komforten. Super anbefalt. Leveransen var veldig punktlig og forsendelsen meget godt beskyttet

Utmerket verktøy

-

Utmerket kvalitet, vakker sak. Super anbefalt

Utmerket verktøy

-

Utmerket kvalitet, vakker sak. Super anbefalt

B17 h

-

Super komfortabel og utmerket kvalitetssadel. Synd å komme med litt voks sammen.

Beste av det beste

-

Høy kvalitet

B17 h standard

-

B17 er langt den mest komfortable. For meg var det ikke trenger å bli brutt i og var komfortabel rett ut av boksen.

Utmerket

-

Dette er mitt andre Brooks sal. Kvaliteten er feilfri. Jeg innser at hver person krav for en sal er forskjellige, men Brooks former seg dine behov.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up