up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Dameklær sykkel

Dameklær sykkel

Finn et bredt utvalg av Dameklær-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Dameklær

Merkevarer av Dameklær

Hvordan velge dameklær for sykling?

Grunnlag

Baselagene er klesplaggene som er nærmest huden din, og tjener i hovedsak som et ekstra belegg som kan holde deg oppvarmet eller kjølig. Baselag gir et varmeløp mens de absorberer og eliminerer svette på samme tid for å holde deg komfortabel.

Bibshorts

Bibshorts hjelper deg med å holde shortsvinkelen sikkert mot skrittet. Bibshorts holder shortsen oppe. Non bib shorts kan trekke tilstrekkelig ned for å vise deg under ryggen til vinden. Dette er mest sannsynlig å forekomme i en svak, aerodynamisk reisesituasjon. Bi shorts er små, tette leggplagg.

Jakker og trøyer

Jakker og trøyer får varme uten å virke som en støtende snømann som det noen ganger føles i tunge gensere. Og for noen som jobber varmt og kaldt eller beveger seg mye fra innsiden til utsiden, er jakkene og trøyene viktige fordi det gjør det mulig for deg å tilpasse deg komfortabelt til temperatursvingningene.

Bukser og skjørt

Som andre moter av klær, er bukser og skjørt bevart som i gamle dager og nå ydmykhet. Et lite skjørt vil også gi den nyeste bevegelsen. Bukser er en klesartikkel som bæres fra linningen til anklene, inkludert begge bena uavhengig. Du kan kjøpe bukser og skjørt fra Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Troy Lee Designs , Alé , Northwave , Giro , POC , Mavic , Maxxis .

Poloskjorter, skjorter og t skjorter

Polo skjorter har vanligvis en krage og knapp med noen knapper under kragen. T skjorter er vanligvis uten krage og har korte ermer. Polo skjorter, skjorter og t skjorter kommer i mange design og farger i markedet. Du kan kjøpe poloskjorter, skjorter og t skjorter fra Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

Genser og hettegensere

Gensere og hettegensere er sportsutstyr for å holde deg varm i det kalde været. De har virkelig et sammenlignbart blikk på synet og blir ofte presentert med relaterte ting; Det skilles imidlertid mellom gensere og hettegensere.

Mer om sykkelklær for kvinner:

Hansker, hodeplagg, kjeks, vester, sokker, halsbånd og bånd, offisielt utstyr, ansiktsmasker, armer og benvarmer er inkludert i mer om dameklær. Du kan kjøpe disse tingene fra Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk