Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Dekk

()

Sorter etter

Hvordan fikse et sykkeldekk

Her i denne guiden vil vi diskutere de enkle trinnene for å fikse et sykkeldekk. Ta en titt:

Ta hjulet av sykkelen
For å fikse et flatt sykkeldekk, trenger du et oppreist sykkelstativ for å heve hjulet slik at du kan jobbe lett. Eller du kan også legge ned sykkelen der styret og salen hviler på gulvet.

Løsne mutrene med en skiftenøkkel
Bruk en skiftenøkkel eller skralle alene for å løsne mutrene på hjulakselen. Hvis nøttene er for stramme til å løsnes, kan du bruke silikonspray eller olje. De fleste moderne sykkelmodeller har enkle og hurtigutløsende hjullås.

Koble fra bremsene
Hvis bremsene er i veien for å ta av hjulet, bør du først koble dem fra. Det finnes forskjellige typer bremsemekanismer med forskjellige utgivelser, men du kan ofte finne en hurtigutløsing på enten håndbremsespaken eller bremsecaliprene.

Tar av hjulet
Du må bare løsne bremsene og deretter trekke av hjulet. Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental og Mavic tilbyr alle verktøyene og girene for å feste sykkeldekk.

Fjern røret
Deretter må du tømme røret og fjerne det ved å trykke på dekkene. Du kan også bruke dekkhåndtak slik at du enkelt får tilgang til slangen. Her vil du kreve inspeksjon av hele hjulet, sykkeldekk og rør for årsak til tårer eller punkteringer.

Plaster eller bytt ut med en ny rør
Avhengig av punkteringen, må du enten feste sykkeldekket med en lapp eller erstatte det med et nytt.

Installer hjulet på nytt
Når du er ferdig, installerer du hjulet riktig og sjekker ved å snurre pedalene for å sikre at det er ordentlig festet.top