up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Klokke Forerunner 245

plus
Garmin

Garmin Klokke Forerunner 245

Produktbeskrivelse Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin Forerunner 245 er en smartklokke som du kan nå dine mål med . Takket være dens avanserte funksjoner vil du kjenne indikatorer basert på tilstanden din: ytelsesdynamikk, balanse mellom kontakt med bakken, lengde på skrittet, blant annet.

Med bruk av Garmin Forerunner 245 vil du få treningsplaner eller utføre personlig tilpassede treninger fra Garmin Connect-plattformen . Innenfor meglerfellesskapet kan du dele dataene dine og oppmuntre lagkameratene dine til å lykkes. Dette teknologiske utstyret kan tilpasses med klokkedeksler og applikasjoner.

Batterilevetiden til trackeren når 24 timer ved bruk av GPS og forlenger 7 dagers smartklokkemodus . Med denne klokken vil du forbedre måten å løpe på, og du vil være oppmerksom på varslene fra mobilenheten din. Fra håndleddets komfort kan du se gjennom tekstmeldinger, se oppdateringer fra sosiale nettverk, dele posisjonen med utvalgte kontakter. Det intelligente utstyret har Pulse Ox-sensoren som beregner nivået av oksygenmetning i blodet. Den har også et kroppsbatteri som måler energinivået i kroppen.

GPS kjører smartwatch med avanserte treningsfunksjoner

Vurderer treningsstatusen din for å indikere om du vil dra nytte av en annen økt denne uken eller har overdrevet det og trenger en hviledag; tilbyr ytterligere ytelsesovervåkingsfunksjoner

Få gratis adaptive treningsplaner fra Garmin Coach, eller lag dine egne tilpassede treningsøkter på vårt Garmin Connect ™ online treningsområde

Gir avansert løpedynamikk1, inkludert kontakttid for balanse, stridlengde, vertikalt forhold og mer

Sikkerhets- og sporingsfunksjoner2, for eksempel innebygd hendelsesdeteksjon, gjør det enkelt å dele posisjonen din

Tilpass med gratis se på ansikter, apper og mer fra vår Connect IQ ™ -butikk

Batterilevetid: opptil 7 dager i smartwatch-modus; opptil 24 timer i GPS-modus

Du gjør løpingen. Forerunner 245 gjør tanken. Denne GPS-smartwatchen forteller deg ikke akkurat hvor du kjørte. Den sporer statistikken din, knuser tallene og får vite alt om ytelsen, løpeskjemaet, treningsloggen og til og med målene dine. Alt du trenger å fokusere på, er å sette en fot foran den andre.

Avansert ytelsesanalyse:

Hvor mye trening er riktig for deg? Forerunner 245 tilbyr personlig trening og gjenoppretting innsikt for smartere treningsbeslutninger, og hjelper deg med å forberede deg til neste løp. Det holder faner på VO2 max og forstår hvordan varme og høyde påvirker ytelsen. Jo høyere VO2 max, jo høyere du kan forvente å utføre, noe som er nøyaktig det som er vist av prestasjonsforholdet metrisk. Opplæringsstatus evaluerer din nylige treningshistorie og resultatindikatorer for å informere deg om du trener produktivt, topp eller overreaching. Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, fart og kraft med aerob og anaerob treningseffektrespons. Gjenopprettingstid hjelper deg med å maksimere fordelen av innsatsen din ved å forutsi når du vil være klar for din neste tøffe utfordring. Du kan til og med se din totale treningsbelastning, som måler treningsvolumet fra de siste 7 dagene og sammenligner det med det optimale spekteret for treningen og den nyeste treningsloggen.

Flere måter å trene på:

Kjører er det du gjør, så trene smartere med verktøyene som er tilgjengelige fra vårt Garmin Connect-nettbaserte treningssenter. Lag dine egne tilpassede treningsøkter, eller last ned gratis som synkroniseres riktig med klokken din. Eller, hvis du har et bestemt mål i tankene for din neste 5k, sjekk ut Garmin Coach. Med veiledning fra ekspert trener og gratis treningsplaner som passer til deg og dine mål, er det en idiotsikker måte å komme til målstreken. Som en del av treningsplanen kan det til og med hjelpe deg med å forutsi løpetid. Hva med når du vil bytte den opp? Forerunner 245 har også aktivitetsprofiler for sykling, svømming i bassenget, innendørs roing og til og med for bruk av elliptiske eller trapper.

Analyser løpeskjemaet ditt:

Forerunner 245 GPS smartwatch har også verktøyene du trenger for å forbedre løpeskjemaet. Klokken måler viktige løpende beregninger, for eksempel kadence, stridlengde, jordkontakttid og balanse, vertikal svingning og vertikalt forhold. Disse målene er nøkkelen til å forstå skjemaet ditt, slik at du kan ta med deg ditt beste hver gang og i hvert løp. Din Forerunner 245 kan begynne å spore disse beregningene ved å legge til en kompatibel hjertefrekvensrem eller den kompakte løpedynamikplaten som klemmer seg rett inn i livet ditt.

Flere måter å tilpasse:

Ta en titt på vår Connect IQ Store, hvor du kan legge til personlighet i Forerunner 245 ved å laste ned apper, widgets, se ansikter og mer. Det er enkelt og - enda bedre - det er gratis. Nye apper legges til hver dag, slik at du kan holde på faner når Uber kommer, utfordre deg selv med appen Strava Relative Effort, og til og med bruke AccuWeather MinuteCast-appen for å finne ut når regnet starter.

Hold kontakten underveis:

Forerunner 245 gjør det enkelt å kjøre uten å etterlate viktige smarte funksjoner bak. Når du er parret med den kompatible smarttelefonen, kan du motta tekstmeldinger og se sosiale medier oppdateringer, e-postmeldinger og mer rett på håndleddet ditt. Nye sikkerhets- og sporingsfunksjoner gjør det enkelt å dele posisjonen din med valgte kontakter hvis du trenger hjelp - manuelt eller automatisk med innebygd hendelsedeteksjon, om nødvendig. Så, lace opp skoene dine og hodet ut med litt ekstra trygghet.

Del og konkurrer:

Synkronisere aktivitetene dine til Garmin Connect er for mer enn bare å lagre dataene dine. Garmin Connect er et blomstrende nettbasert samfunn hvor folk på farten kan koble seg og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandres suksesser og til og med dele sine triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen.

Velvære og avansert soveovervåking:

Forerunner 245 smartwatch har verktøy for å holde flippene på din generelle velvære og søvn3 du kommer om natten. Disse verktøyene gir viktig innsikt du kan bruke for å maksimere treningen. For eksempel er det vår første løpeklokke for å inkludere en Pulse Ox sensor4. Denne håndleddsbaserte sensoren anslår kroppens blodsyremetning, noe som kan bidra til å måle hvordan kroppen din absorberer oksygen - spesielt mens du sover. Og for å hjelpe deg med å optimalisere kroppens energi bruker Body Battery ™ energibesiktelse innsamlede data for å måle energireserverene dine, slik at du kan planlegge dagen for å optimalisere tider for aktivitet og hvile.

spesifikasjoner:

Generell:

Objektivmateriale: Corning® Gorilla® glass 3

Bezel materiale: Fiberforsterket polymer

Quick Release Bands: Ja (20 mm, industristandard)

Remmateriale: Silikon

Fysisk størrelse: 42,3 x 42,3 x 12,2 (mm); Passer håndleddene med en omkrets på 127 204 mm

Skjermstørrelse: 1,2'' (30,4 mm) diameter

Skjermoppløsning: 240 x 240 piksler

Skjermtype: Sollys synlig, transflektivt minne i piksel (MIP)

Vekt: 38,5 g

Batterilevetid: Smartwatch Mode: Opptil 7 dager; GPS-modus: Opptil 24 timer

Vannkarakter: Svømmetur, 5 minibank

Fargedisplay: Ja

Minne / historie: 200 timers aktivitetsdata

Klokkefunksjoner:

Tid / dato: Ja

GPS-tidssynkronisering: Ja

Automatisk sommertid: Ja

Vekkerklokke: Ja

Timer: Ja

Stoppeklokke: Ja

Soloppgang / solnedgangstider: Ja

sensorer:

GPS: Ja

GLONASS: Ja

Galileo: Ja

Garmin Elevate ™ håndledd pulsmåler: Ja

Kompass: Ja

Accelerometer: Ja

Pulse Okse: Ja

Daglige smarte funksjoner:

Tilkobling: Bluetooth®, ANT + ®

Koble IQ ™ (nedlastbare klokke ansikter, datafelt, widgets og apps): Ja

Smarte varsler: Ja

Tekstrespons / avvise telefonsamtale med tekst (kun Android ™): Ja

Kalender: Ja

Vær: Ja

Kontrollerer smarttelefonmusikk: Ja

Finn telefonen min: Ja

Finn min klokke: Ja

VIRB® kamera fjernkontroll: Ja

Smartphone kompatibilitet: iPhone® og Android ™

Kompatibel med Garmin Connect ™ Mobile: Ja

Sikkerhet og sporingsfunksjoner:

Incident Detection under utvalgte aktiviteter: Ja (Smartphone kreves)

Hjelp: Ja (Smartphone kreves)

LiveTrack: Ja

Live Event Sharing: Bare Android ™

Aktivitetssporingsfunksjoner:

Trinnteller: Ja

Flytt bar (viser på enheten etter en inaktivitetstid, gå et par minutter for å tilbakestille det): Ja

Auto-mål (lærer aktivitetsnivået ditt og tildeler et daglig trinnmål): Ja

Soveovervåkning (overvåker total søvn og bevegelsesperioder eller avslappende søvn): Ja

Kalorier brent: Ja

Distanse reist: Ja

Intensitetsminutter: Ja

TrueUp ™: Ja

Flytt IQ ™: Ja

Treningsalder: Ja (i app)

Body Battery ™ Energy Monitor: Ja

Stresssporing hele dagen: Ja

Treningsutstyr / treningsstudio:

Tilgjengelige treningsaktivitetsprofiler: Styrketrening, Kardioopplæring, Elliptisk trening, Trappeforsterkning, Innendørs roing og Yoga

Kardio treningsøkter: Ja

Styrketrening: Ja

Automatisk reptelling: Ja

Opplæring, planlegging og analyse funksjoner:

GPS-fart og avstand: Ja

Skreddersydde skjerm (er): Ja

Tilpassede aktivitetsprofiler: Ja

Auto Pause®: Ja

Intervalltrening: Ja

Avansert treningsøkt: Ja

Nedlastbare treningsplaner: Ja

Auto Lap®: Ja

Manuell runde: Ja

Konfigurerbare rundevarsler: Ja

VO2 max: Ja

Treningsstatus (lar deg se om du trener effektivt ved å spore treningshistorikken og treningsnivåetreningen): Ja

Treningsbelastning (din totale treningsbelastning for de siste 7 dagene beregnet ut fra estimert EPOC): Ja

Opplæringseffekt (aerobic): Ja

Opplæringseffekt (anaerob): Ja

Tilpassbare varsler: Ja

Lydmeldinger: Ja

Fullfør tid: Ja

Virtual partner: Ja

Kjør en aktivitet: Ja

Veiledning: Ja

Trykk og / eller knappelås: Ja

Automatisk rulle: Ja

Aktivitetshistorie på klokken: Ja

Physio TrueUp: Ja

Hjertefrekvensfunksjoner:

HR soner: Ja

HR varsler: Ja

HR kalorier: Ja

% HR max: Ja

% HRR: Ja

Gjenopprettingstid: Ja

Auto max HR: Ja

HR-kringkasting (sender HR-data over ANT + ™ til parrede enheter): Ja

Kjøreregenskaper:

Tilgjengelige løpeprofiler: Løp, tredemølle løp, Innendørs spor løp, Sti løp

GPS-basert avstand, tid og tempo: Ja

Kjøredynamikk: Ja (med kompatibelt tilbehør)

Vertikal oscillasjon og forhold (graden av "bounce" i løpebevegelsen og kostnadsfordelforholdet med trinnlengde): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Jordkontakttid og -balanse (viser hvor mye tid i løpende bevegelse, foten er på bakken i stedet for i flukt og lar deg sjekke løpssymmetrien): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Strømlengde (sanntid): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Cadence (gir sanntid antall trinn per minutt): Ja

Ytelseskondisjonering (etter at du har kjørt 6-20 minutter, sammenligner sanntidsforholdet ditt med ditt gjennomsnittlige treningsnivå): Ja

Kjør treningsøkter: Ja

Race predictor: Ja

Fotspor i stand: Ja

Fritidsfunksjoner:

Pek på punkt navigering: Ja

Breadcrumb-sti i sanntid: Ja

Tilbake til start: Ja

TracBack®: Ja

UltraTrac-modus: Ja

Avstand til destinasjon: Ja

GPS koordinater:

Sykling funksjoner:

Tilgjengelige sykkelprofiler: Sykling, Innendørs sykling

Kurs: Ja

Kjør en aktivitet: Ja

Tid / avstandsvarsler (utløser alarm når du når målet): Ja

Kompatibel med Varia Vision ™ (hodemontert display): Ja

Kompatibel med Varia ™ radar (bakovervendt radar): Ja

Kompatibel med Varia ™ -lamper: Ja

Hastighets- og kadenssensorstøtte (med sensor): Ja

Svømming funksjoner:

Tilgjengelige svømmeprofiler: Svømming i bassenget

Svømmemåler for svømming (lengder, avstand, tempo, slagtak / hastighet, kalorier): Ja

Stroke type deteksjon (freestyle, backstroke, breaststroke, butterfly): Ja

Svømmeeffektivitet (SWOLF): Ja

Drill logging: Ja

Svømmeplass i bassenget: Ja

tilkobling:

Smartphone kompatibilitet: iPhone® og Android ™

I boksen:

Forerunner 245

Ladestasjon / datakabel

dokumentasjon


Er du interessert i Garmin Klokke Forerunner 245? For øyeblikket er produktene på lager hos bikeinn, din nett sykkel butkk. Hos bikeinn vil du finne flere sykkel produkter fra merket Garmin. Ikke vent lenger og nyt fra Garmin Klokke Forerunner 245 bare bare noen få klikk. Oppdag bikeinn sitt brede utvalg av sykkel støtter nå.

Spesifikasjoner Garmin Klokke Forerunner 245

Farge
Grå
Inneholder
Wrist heart rate
GPS
Akselerometer
Glonass
Daglig aktivitetsmåler

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Garmin Klokke Forerunner 245

Perfekt

-

Flott klokke. Aldri skuffet over Garmin

Garmin Klokke Forerunner 245

God klokke til en god pris

-

Jeg kjøpte denne klokken for å erstatte min nåværende Vivoactive 3. Jeg har ikke hatt sjansen til å teste den fullt ut ennå, men etter det jeg har sett ser den ut som et flott produkt. Punktlig frakt.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin 246

-

Kjøpte denne enklere versjonen av min 945 til sønnen min, men jeg må si den er veldig fin og mangler ingenting (den viser deg ikke D+ i sanntid, men den gir deg kvoten, så det er greit). 5 stjerner fortjent. Åpenbart 5 stjerner for BikeInn fordi de alltid er presise og punktlige

Garmin Klokke Forerunner 245

Produktkvalitet og frakt

-

Utmerket kvalitetsprodukt. God pris. Kjapp levering.

Garmin Klokke Forerunner 245

Bra utstyr til en god pris

-

Klokken med flere funksjoner, den perfekte kjøpsprosessen og frakt foran tidsplanen.

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket klokke

-

Kvaliteten er 10/10 originalt produkt og mye funksjonalitet for å registrere dine sportsaktiviteter

Garmin Klokke Forerunner 245

Perfekt

-

Bra produkt levert til rett tid. Jeg kjøpte den til en veldig god pris, nå ser jeg den dyrere på siden, vet ikke om det var et tilbud, men perfekt.

Garmin Klokke Forerunner 245

Alt forventet ok

-

KJØPSPROSESSEN, TRANSITT OG PRODUKTMOTTAK, PERFEKT. GARMIN, MEGET VEL, SOM ALLE GARMIN-PRODUKTER. FORVENTNINGENE OVERGANG OG VELDIG FORNØYD MED HELE PROSESSEN OG DENNE BRUKEBARHETEN.

Garmin Klokke Forerunner 245

Kvalitet

-

Utmerket enhet for idrettsutøvere som leter etter gode gadgets

Garmin Klokke Forerunner 245

Godt kjøp

-

Veldig god valuta for pengene av klokken, ideell for nybegynnere. Pakke mottatt som annonsert.

Garmin Klokke Forerunner 245

God handel

-

Utmerket klokke. Kjapp levering

Garmin Klokke Forerunner 245

Veldig bra

-

Klokken levde opp til forventningene, utmerket valuta for pengene.

Garmin Klokke Forerunner 245

Mye for pengene

-

Se med vakker skjerm, gode funksjoner (spesielt GPX-rutesporing), god autonomi.

Garmin Klokke Forerunner 245

Perfekt erstatning

-

Akkurat det jeg lette etter etter at min gamle Forerunner 45 måtte byttes ut. En klar oppgradering og best valuta for pengene Garmin.

Garmin Klokke Forerunner 245

Veldig bra

-

Utmerket klokke for sti- og veitrening!

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott

-

Utmerket .rask service. Klokken tester jeg fortsatt, men den ser upåklagelig ut

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket

-

Pakke mottatt i tide og som forventet.

Garmin Klokke Forerunner 245

Godt kjøp

-

Garmin svikter aldri. alltid kvalitet

Garmin Klokke Forerunner 245

Prima sporhorloge

-

Akkurat det jeg lette etter etter at min gamle Forerunner 235 måtte byttes ut.

Garmin Klokke Forerunner 245

Jeg likte

-

fortsatt på et tidlig stadium, utmerket klokke for funksjonene, og for aktivitetene jeg praktiserer.

Garmin Klokke Forerunner 245

Forerunner 245

-

Den beste løpeklokken for prisen. Diskret design, lang batterilevetid. Jeg bruker ikke hodetelefoner, så for meg var det ingen vits i musikkversjonen, dessuten er disse klokkene billigere.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Sender veldig raskt og jeg tester det fortsatt, men det ser bra ut

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott klokke

-

Veldig rask levering, veldig god kvalitet og mye data.

Garmin Klokke Forerunner 245

Det beste produktet

-

Fornøyd med kjøpet og frakt uten problemer.

Garmin Klokke Forerunner 245

Stol på garmin

-

Den kom i perfekt stand og som annonsert kjøper jeg alltid på denne siden, den virker helt pålitelig og trygg... Klokken er av utmerket kvalitet og jeg er fornøyd.

Garmin Klokke Forerunner 245

Genialt

-

Det er en ideell klokke for ulike sporter.

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott grunnleggende klokke

-

Myk stropp. Klokken er veldig lett, ikke følt på hånden. Funksjonaliteten er nok for amatørsport.

Garmin Klokke Forerunner 245

Å fortsette

-

Testing ved mottak. Møter forventninger. Lettere og mer komplett enn den gamle forløper 235.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forunner 245

-

Jeg mottok klokken i går, jeg tester den fortsatt.

Garmin Klokke Forerunner 245

Jeg tester det fortsatt, men jeg liker det.

-

Frakten var uten problemer. Mottatt på planlagte datoer. Jeg tester fortsatt Forerunner, men bare å åpne den har gitt meg en god følelse. Når jeg har flere kriterier vil jeg oppdatere denne oppfatningen. Det var i alle fall det billigste stedet jeg fant det.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Alt kom super raskt. Jeg er superfornøyd

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Veldig bra produkt. Utmerket pris/kvalitet.

Garmin Klokke Forerunner 245

Mottatt

-

Den kom i perfekt stand og som annonsert, jeg kjøper alltid på denne siden, jeg finner den helt pålitelig og trygg... Klokken er av utmerket kvalitet og jeg er fornøyd.

Garmin Klokke Forerunner 245

Alt er bra.

-

Se mottatt i forkant av prognosen og utmerket produkt. Fornøyd med kjøpet og spesialpris...

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket klokke

-

Veldig fin og presis klokke

Garmin Klokke Forerunner 245

Glad

-

Utmerket produkt. Veldig fornøyd med kjøpet.

Garmin Klokke Forerunner 245

100 % anbefalt

-

Komfortabel, enkel å bruke og pålitelig.

Garmin Klokke Forerunner 245

Veldig bra treningshjelp

-

Jeg har bare hatt klokken i en måned og jeg har bare gode ord: komfortabel, med mange funksjoner (som jeg ikke bruker for øyeblikket) og en god hjelp til å kontrollere noen treningsparametere. Veldig fornøyd så langt.

Garmin Klokke Forerunner 245

Forerunner 245 rimelig og fungerer perfekt

-

denne forerunner 245 er svært egnet for en som har et stramt budsjett, men ønsker nesten full funksjon som løper..bikeinn tilbyr veldig god pris

Garmin Klokke Forerunner 245

Fantastisk

-

Superenkel bestilling, god pris og superrask levering! Anbefaler 100%!

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket klokke

-

Klokken er utmerket! Frakttjenesten var rask! Utmerket opplevelse!

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Utmerket produkt som jeg allerede kjenner og bruker i årevis også i tidligere versjoner. Kjøpt for en flott gave, superkonkurransedyktig pris og fremfor alt veldig rask frakt i Italia. Anbefalt nettsted

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott klokke.

-

Frakt fra Spania til Tyskland gikk greit og raskt. Prisen var veldig billig. Selve klokken er perfekt for løping og passer også til smale damehåndledd. Jeg kan anbefale produktet, og det gjør Bikeinn også! :)

Garmin Klokke Forerunner 245

Perfekt

-

Veldig rask levering Produkt i perfekt stand Må bare bruke det

Garmin Klokke Forerunner 245

Alt perfekt!!

-

Bestilt og mottatt innen 3 dager. Alt perfekt til en topp pris! Jeg anbefaler alle å kjøpe på denne siden

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott produkt!

-

Flott produkt! En av de beste innkjøpsprisene på markedet. Rask og billig frakt. Flott opplevelse.

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott klokke

-

Mange funksjoner og enkel å installere. Rask levering og godt tilbud på denne klokken.

Garmin Klokke Forerunner 245

Super klokke

-

Klokken er super. Kjøpt for avstand og pulsmåling. GPS fanger mye raskere enn telefonen, koblet til POLAR H10 uten problemer. alt er intuitivt, jeg leste instruksjonene etter at jeg stilte klokken (for informasjon). også praktisk er muligheten i navigasjonen for å gå tilbake til tidligere lagrede koordinater (soppplukkere, jegere). anbefale

Garmin Klokke Forerunner 245

Målinger

-

Hva er mål i cm av høyde X bredde X dybde?

Garmin Klokke Forerunner 245

Godt valg for løping

-

Flott klokke til en god pris. Takk skal du ha.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

God service, flott klokke, god pris

Garmin Klokke Forerunner 245

Mye for pengene

-

Produktet tok 1 dag lengre tid enn forventet (mrw), jeg syntes det var rimelig med 3 virkedager i julesesongen. Jeg har ikke prøvd det så godt enda, men til å begynne med er balansen ganske positiv. Den sier alle indikatorene som interesserte meg, enten det er på sykkel, løping eller funksjonell trening. Den er veldig pen, enkel å bruke og rimelig i forhold til det som er på markedet.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Første sensasjoner, uten å gå ut for å prøve det, veldig lett, intuitiv, veldig fin linje og behagelig

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin fore 245

-

Всім раджу даний годиник, дуже легкий и має повністю весь набір метрик для бігу!!! Дуже вдала моделька

Garmin Klokke Forerunner 245

Akkurat det jeg ønsket

-

Klokken er akkurat det jeg ville ha. Frakten var superrask og jeg visste nøyaktig hvor klokken var helt til jeg hentet den :-) Dette er ikke første gang jeg kjøper i bikeinn - jeg anbefaler dem på det sterkeste!

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket produkt

-

God service, utmerket klokke og levering i perfekt stand.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

En god klokke for løping og bare for et aktivt liv, for folk som bryr seg om helsen sin. Mange aktivitetsmuligheter, mye motivasjon for å forbedre resultatene dine. Målinger av puls, stressnivå, antall pust og mye mer. Garmin Connect-appen har brukervennlige resultatsammendrag og grafer. Garmin IQ lar deg velge urskive, datafelt og mer.

Garmin Klokke Forerunner 245

Bra klokke og rask levering

-

Forsendelsen fra Spania til Italia var veldig rask (3 virkedager). For øyeblikket har jeg brukt klokken i 6 dager, og den er fortsatt 48% ladet. Jeg prøvde å løpe med GPS og dataene er realistiske. Jeg er fornøyd med kjøpet.

Garmin Klokke Forerunner 245

Mottatt

-

Jeg opplyser at jeg ikke har åpnet den, det er en julegave til sønnen min. For nå god pris, rask levering. Jeg håper alt er i orden, ved åpningen.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin er alltid toppen

-

Levert nylig, men du kan se kvaliteten på produktet og de ulike funksjonene de har introdusert sammenlignet med forrige modell. Nå gleder han seg til å jogge med min nye 245.

Garmin Klokke Forerunner 245

Herlig!

-

God service, god pris og flott produkt!

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket levering

-

God service, utmerket klokke og levering i perfekt stand.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Perfekt levering og perfekt produkt. Greit!!

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket

-

Forløperen 245 er veldig komplett, lett å koble til med strava og wikiloc. Det markerer de bestigede rutene godt for deg og med en vibrasjon indikerer det svingene Skjermen er litt liten for min smak, men for alt annet en ti

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott og lett

-

I tillegg til å være veldig lett, har den flotte overflater (øye de er av plast, men av kvalitet). Det er veldig praktisk og intuitivt. GPS -en kobler seg til med en gang og viser mye aktivitetsinformasjon. Jeg likte også hvor konfigurerbar den er.

Garmin Klokke Forerunner 245

Veldig fornøyd

-

Rask kjøp, produkt mottatt som forventet. Utmerket opplevelse for det første kjøpet, jeg anbefaler på det sterkeste å handle i denne nettbutikken :) Når det gjelder klokken, superkomfortabel, den har et batteri som aldri tar slutt, jeg var redd for knappene, men det er noe veldig praktisk og raskt å bli vant til .

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Veldig fornøyd med denne klokken. Ønsket å gå tilbake til Garmin etter å ha brukt Polar, polarklokken var ok, men appen sviktet det virkelig. Klokken var veldig enkel å starte og synkronisere med telefonen / datamaskinen og tillegg. Veldig behagelig passform og ganske enkel å bruke. Eneste bekymring er nøyaktigheten til håndleddet HR -monitor. Gjort litt zwifting der brystbåndet har registrert høyder på 170+ og se på skjermen på 130-140.

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott klokke

-

Flott klokke for disse pengene, og bikeinn er alltid 5 stjerner!!!

Garmin Klokke Forerunner 245

Godt produkt

-

Den kom fra en Fitbit Charge HR og det er ingen farge, i Garmin fungerer alt fantastisk. I kjøpsprosessen gikk alt bra uten problemer.

Garmin Klokke Forerunner 245

Utmerket produkt

-

Utmerket kjøp, i tråd med forventningene. Utmerket innpakning og innpakning (det var en gave). Perfekt funksjonalitet. For elskere av løpere, lange turer, prøver, men også for svømming i bassenget. Også estetisk vakker.

Garmin Klokke Forerunner 245

Veldig rask levering

-

God service, rask levering og gode priser.

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin 245

-

Gledelig med kjøp, utmerket produkt som ser frem til mange miles happy miles, og får all statistikken Garmin har å gi, utmerket service også

Garmin Klokke Forerunner 245

Helt fornøyd

-

Jeg er helt fornøyd med kjøpet av dette produktet. Frakt til Sverige gikk relativt raskt, ingen underlighet. Klokka i seg selv er akkurat det partneren min trenger. Ekstremt god vibrasjon i klokken, slik at du ikke kan gå glipp av et varsel!

Garmin Klokke Forerunner 245

Veldig fornøyd

-

Flott produkt, god pris og veldig rask levering. Takk!

Garmin Klokke Forerunner 245

Veldig fornøyd!

-

Flott produkt, vakker, lett vekt, perfekt emballasje og rask nok frakt. GLS så som så. Fortsatt veldig fornøyd.

Garmin Klokke Forerunner 245

Alt veldig bra

-

Møter forventninger. Veldig behagelig og anbefalt.

Garmin Klokke Forerunner 245

Som kunngjort

-

Rask å ankomme og gjør alt som annonsert.

Garmin Klokke Forerunner 245

Perfekt!!!!!!!!

-

Dette er den tredje klokken av denne typen som jeg har brukt, og for øyeblikket oppfyller den mine forventninger.

Garmin Klokke Forerunner 245

245 garmin

-

Fra mai 2018 til juni 2020 brukte 935. Garmin. Jeg leste all tilgjengelig informasjon om nye produkter på nytt og kjøpte 245 "Garmin". Utmerket modell, jeg anbefaler.

Garmin Klokke Forerunner 245

Flott produkt!

-

Produktkvalitet, ingen klager. Jeg eide allerede en 405 forløper i 11 år. Garmin-klokker er virkelig på topp. På leveringssiden var det litt lenge for et produkt angivelig på lager. Bestilt 04/21 og levert 7. mai. Gitt den nåværende konteksten, kan dette være forståelig.

Garmin Klokke Forerunner 245

Fornøyd

-

Rask levering. fantastisk produkt

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forløper 245

-

Fantastisk klokke veldig lett og veldig behagelig, hvordan ikke å ha det, utmerket app for å administrere det.

Garmin Klokke Forerunner 245

Fantásticp

-

kom på 2 dager. Vakker, lett og gjør alt den sier. Jeg er superfornøyd

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin forløper 245

-

Den kom ganske raskt, og prisen var den laveste. Veldig komplett klokke (kvalitet / pris).

Garmin Klokke Forerunner 245

Garmin 245

-

Veldig bra og veldig komplett! Topp kvalitet / pris forhold ...

Garmin Klokke Forerunner 245

Super cardio klokke

-

Etter å ha Forerunner 230 før, ville jeg bytte til armbåndsur. Jeg er veldig glad, vi kan finne mange data relatert til hjerterytme. Det er virkelig interessant for idrettsutøvere som er nysgjerrige på effekten av trening. Jeg anbefaler denne klokken med mange muligheter!

Garmin Klokke Forerunner 245

Godt valg

-

Veldig komplett det beste pris / fordel-valget

Garmin Klokke Forerunner 245

..

-

Rask ordre, samme levering. Veldig bra produkt, mer diskret og lett enn 235. Bedre ergonomi og mer funksjonalitet for sport. Jeg validerer.

Garmin Klokke Forerunner 245

Perfekt

-

Som eier av Forerunner 310XT kan jeg bare si at forbedringene som er der er nyttige og viktige, pulsmåler med en pulssensor er en stor hjelp i treningen din uten ubehag av en pulsmåler. Så legger vi også til varslingsfunksjonen, perfekt.

Garmin Klokke Forerunner 245

Oppgradering fra fr235

-

Jeg har oppgradert til 245 fra 235. Klokken er mindre voluminøs til tross for at den har en større skjerm. menyer er intuitive og renere, men de fleste av endringene er utelukkende estetiske. den nye treningsstatusen er nyttig hvis du gjør din egen treningsplan. hva angår helsestatistikken (stress og kroppsbatteri), er de fine å ha, men føler seg noe upålitelige. Jeg kan anbefale denne klokken hvis du føler at du ser utdatert eller ser etter en ny klokke og ikke har noe imot å bruke de ekstra € 100 for et nyere utseende. som for funksjonalitetene, er kjernen i utgangspunktet den samme som 235.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up