up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Ting å vite om sykkellys

For å kjøre trygt på ukjente og ujevne terreng og stier i mørket, må du utstyre sykkelen med riktig belysningssystem. For å sikre synlighet for fotgjengere og bilister, bør en sykkel lyse opp med front , bak og sidelys. Spesielt på terreng der lyskilden ikke er tilgjengelig, bør sykkelen ha sykkellys foran eller et lyssystem med høy ytelse slik at du kan se godt foran deg.

High Output Light System

Disse sykkellysene gir maksimal belysning i mørket, og de er vanligvis oppladbare. Lyssystemer med høy ytelse er dyrere enn sikkerhetslys, men de er mye lysere og hjelper deg å se terrengene under alle forhold. Garmin , Specialized , Brooks England , POC og Thule er de beste produsentene av sykkellys.

Sikkerhetslys foran, bak og på siden

I svake lysforhold hjelper disse urbane sykkellampene bilistene til å se deg. Disse lysene er også nyttige på dagtid, men de er ikke ideelle for mørk nattkjøring. De viktigste forskjellene mellom sikkerhetslys og andre lys er monteringsalternativene, enten de bruker engangsbatterier eller oppladbare batterier, og antall lysdioder eller sykkel ledede lys. For et langdistansesykkeleventyr, anbefaler vi at du bruker et oppladbart terrengsykkellyssystem . De bruker litiumionbatterier som kan lades flere ganger; gjør dem til et kostnadseffektivt og miljøvennlig alternativ i motsetning til engangsbatterier.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk