up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis Mtb Dekk Rekon Race 60 TPI 29´´

plus
Maxxis

Maxxis Mtb Dekk Rekon Race 60 TPI 29´´

Produktbeskrivelse Maxxis Mtb Dekk Rekon Race 60 TPI 29´´

Maxxis Rekon Race er et semi -glatt XC -dekk som har den laveste profilen i XC -serien. Det er et godt valg for tørre XC -løyper og kortløp.


Trekk:

Dobbel sammensetning
60 TPI eller 120 TPI dekselalternativer
EXO sideveggbeskyttelse
Wide Trail (WT) størrelser er optimalisert for 30 mm innvendige felger
Velg spesifikasjoner er Tubeless Ready (TR), bekreft i tabellen nedenfor


Teknologi:

Bred løype:
Wide Trail (WT) -konstruksjon optimaliserer dekkets utforming og profil på dagens moderne, bredere felger. Tradisjonelle dekk er designet rundt eldre, smalere felger og kan skape en altfor firkantet dekkprofil, noe som fører til mindre enn optimal ytelse. WT -dekk er optimalisert for en 35 mm innvendig felgbredde, men har vist seg å fungere over et område fra 30 35 mm indre felgbredder, avhengig av rytterens preferanser.
Maxxis Wide Trail XC -dekk er optimalisert for bruk med felger på 30 mm innvendig bredde, men de vil fungere godt på felger så smale som 25 mm. Maxxis anbefaler ikke felger bredere enn 30 mm eller smalere enn 25 mm
Dra nytte av våre tilbud på Maxxis Mtb Dekk Rekon Race 60 TPI 29´´. I vår nett sykkel butikk, hos bikeinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste sykkel utstyret. Du kan også besøke andre sykkel kategorier og finne produkter av merket Maxxis til den beste prisen.

Spesifikasjoner Maxxis Mtb Dekk Rekon Race 60 TPI 29´´

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Terreng sykkel
Dekktype
Ubøyelig

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Hjemme om 3 dager

-

Bra godt produkt og godt grep Jeg brukte dem alltid

Dekseldesign

-

Cocada på omslaget er lavere enn bildet som ble publisert i bikeinn enda lavere enn cocada på cst cerratus med 1 mm ca. Videre er dimensjonen 29 * 2.10 til cst closureus den samme som rekon raLace som jeg kjøpte. For en skuffelse overalt er den samme størrelsen.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up