up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC AVIP Road

plus
POC

POC AVIP Road

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse POC AVIP Road

Den AVIP Beanie er ideell i varierende forhold og har en myk børstet innside for komfort og varme, og har en laserskåret kant for en slim fit. Den pustende lue kan brukes under Octal hjelm og har en reflekterende POC logo på baksiden for bedre synlighet.

spesifikasjoner:

4 veis stretch

Myk børstet innside for varme.

Laser kuttet kanten for en slim fit.

Reflekterende POC logo på baksiden for bedre synlighet.

Spesifikasjoner:

Sammensetning: 46% Polyester, 41% Polyamid, 13% Elastan

VEKT 22 g


Er du ute etter materialer fra POC og spesielt POC AVIP Road? Hos bikeinn kan du finne en komplett liste over Dameklær produkter og sykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk bikeinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial sykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner POC AVIP Road

Farge
Blå
Produkttype
Hatter

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lue

-

Utmerket produkt veldig behagelig.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up