up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

plus
Apple

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Tuotekuvaus Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Nämä Applen suunnittelemat kotelot sopivat tiukasti iPhonen käyrien yli lisäämättä irtotavaraa. Ne on valmistettu erityisesti parkitusta ja viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta, joten ulkopinta tuntuu pehmeältä kosketukselta ja kehittää ajan myötä luonnollisen patinan. Koneistetut alumiinipainikkeet vastaavat nahkakotelosi viimeistelyä, kun taas sisällä oleva mikrokuituliina auttaa suojaamaan iPhoneasi. Ja voit pitää sen koko ajan, vaikka lataat iPhone 8 Plus -laitetta langattomasti.
OMINAISUUDET:
iPhone 8 Plus / 7 Plus nahkakotelo
yhteensopivuus:
iPhone-mallit
iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus


Mitä mieltä olet Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Apple:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Puhelimettuotteille.

Ominaisuudet Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Väri
Ruskea
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Nahkakotelo

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up