up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cressi Akkusarja Giotto

Cressi Akkusarja Giotto

plus
Cressi

Cressi Akkusarja Giotto

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Cressi Akkusarja Giotto

Akku lapsi Leonardo


Paristo CR 2430


Jos haluat ostaa Cressi:n parhaita Sähkötarvikkeettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! techinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Cressi:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista elektroniikka ja tietokoneettuotteistamme, kuten Cressi Akkusarja Giotto. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Cressi Akkusarja Giotto kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Cressi Akkusarja Giotto

Väri
Kirkas
Paristot
Kello

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

-

Näkymä

-

Tuote tilattiin CRESSI LEONARDO -tietokoneelle (identtinen GIOTTO / LEONARDO -akku). Toinen paristojen vaihto elämässäni yli 200 sukelluksessa ja yli 8 vuoden käytössä (87 h upotusta tiskille tai 30 h sukellusta tai 3 vuotta tai 70 sukellusta / akku), on edelleen järkevää tehdä se itse; -)

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up