up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Ninebot Segway E+

Ninebot Segway E+

plus
Ninebot

Ninebot Segway E+

Tuotekuvaus Ninebot Segway E+

Ominaisuudet:

Passiivinen turvallisuus suunnittelu:

Turvallinen ajaminen on aina ensimmäinen prioriteetti Ninebot joukkue. Per kahdennetut teknologian ilmailu kenttä, toinen järjestelmä ottaa hoitaakseen kaikki työt ja varmistaa turvallisuus, jos sellainen on mal funktio.

Positiivinen turvallisuussuunnittelu

Automaattinen nopeusrajoitus / hälytys:

Ninebot älykäs raja laskee max nopeus perustuu akulla ja kuljettajan painon varmistaa turvallisen ajon. Kun ylitti huippunopeus, Ninebot kuihtuu vähitellen rajoittaa nopeutta ja turvallisuutesi varmistamiseksi.

Fast taantumista hälytys:

Ninebot voi havaita nopeuden taantuminen ja värisee ja hälytyksen, jos se on liian nopea.

Yli lastaus hälytys:

Ninebot värähtelee ja hälytyksen, jos teho on lähellä turvamarginaalit.

Smart hälytys:

Heat varajärjestelmä toimintahäiriö, vähän virtaa, mainframe Ylikuumenemisen ulos turvallisuuden alue, jne. Johtaa älykäs hälytys ja automaattinen hidastaa.

Kevyempi, nopeampi, vahvempi:

Suuri jäykkyys ja lujuus hartsi teräs komposiitti napa ja seosterästä tulppa yhdessä saksalaisten BAYER vanteen ja puhui antaa Ninebot suuri iskunvaimennuksen ja sitkeys suorituskykyä, kun kokonaispaino on vain 1 kilo.

Kun magnesium luuranko, joka on 15% voimakkaampi ja 35% kevyempi kuin Al magnesium yksi, Ninebot runko on vain 1,7 kiloa.

Ninebot akku koostuu Tesla Model S Super litiumakku soluja, mikä on 50% tehokkaampi kuin tavallinen niistä. Kaksi erillistä akut muodostavat tarpeeton paristovirrantila, joka tarjoaa kaksinkertainen turvallisuutta ajo. Lisäksi Ninebot akku on todistukset UL, UN38.3. Se voidaan kuljettaa ilmaista yritykset kuten UPS, FedEx jne

Tyylikkyys, laatu ja vilpittömyys:

Ninebot voidaan varustaa eri väriä koriste pölykapselit.

Jokainen Ninebot näet on jälkeen tarkoituksellinen muotoilu, tarkka valmistus ja ankarat. Se kestää kaksi vuotta, ja kymmeniä painos esitellä teille tyylikäs, kestävä, mukava ja turvallinen Ninebot.

Ninebot kauko avain on hyvin tiukka. Voit aina laittaa sen taskussa tai kulumista rintaan. Jokainen painamalla antaa sinulle hyvä käsi tunne ja sinistä valoa muistuttaa.

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin kävely:

Erittäin tehokas sine SVPWM moottorin ohjaus teknologia ja nettovelkaantumisaste, ultra keveys ajoneuvon rungon, automaattinen sähköinen järjestelmä kierrätystä jarru- ja hidastus energiaa, päätyen päästöttömien ja super vähähiilisen kuljettaja.

Tekniset tiedot:

Ulkonäkö: anodisoitu hopea + pocelain valkoinen + taivaansininen

Tärkeimmät materiaalit: Magnesium + alumiini + LEXAN hartsi

Paino: 23.5Kg

Machine Koko: 390mm x 590mm x 1100 ~ 1400mm

Paketin koko: Mainframe: 620mm x 440mm x 470mm Käyttö Bar: 1140mm x 140mm x 95mm

Max. Hyötykuorma: 100 kg

Max. Nopeus: 20 km / h

Mittarilukema: 20 km (75 kg yksi henkilö tasaisella tiellä)

Max. Slope: 20 °

Speed ​​set Limit tila: 4 10 km / h Normal-tilassa: 11 20 km / h

Akku: 55V / 450Wh

Moottorin teho: 2 * 1350W

Renkaan / vannekoko: 85/50 12 räätälöityjä rengas / 12 x 2,7 hartsi teräs fuusio vanteen

Kahdennetut varajärjestelmä: Backup for pääosat

Kaukosäädin: 2kpl

Laturi / Latausaika: 1 × vakiolaturi; 120W 4 tuntia täysi lataus

Langaton: Langaton Bluetooth-yhteys; Kaukosäädin (Mobile Phone APP)

Näyttöpaneeli: Näyttö akun kapasiteetti; mittarilukema; nopeus; lämpötila; Laitteistoversiota; nopeus rajoitettu tila;

kauko-ohjauksessa; lukittu tila; Bluetooth-yhteys; Varoitus; Järjestelmän hälytykset info

Dashboard auringonvalossa luettava; automaattinen luminanssi säätö; teho / mittarilukema / nopeus / ratsastus aika / sisälämpötila / firmware; kytkin raja moodin / kaukosäätimen tila / lukitustila; Bluetooth-yhteyden näyttö; hälyttävä / häiriöilmoituksen ja koodin näyttö.


Ninebot Segway E+a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Ninebot:n tuotteita, kuten Segway E+, löydät ne omasta elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastasi techinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. techinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä elektroniikka ja tietokoneet varusteita Ninebot:lta.

Ominaisuudet Ninebot Segway E+

Väri
Valkoinen
etäisyys
26-30 km

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up