up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge sandaler for utendørs

Tursko er spesielt laget for utendørs og designet med holdbare materialer av høy kvalitet som gummi, lær og EVA. Du vil oppdage mange glatte overflater under fotturer. Derfor er det viktig å ha fottøy som fungerer best under slike forhold og har utmerket trekkraft.
Se etter sandaler for menn som er laget av tykk tråd som ikke er glatte under gjørmete og våte forhold. Vandring gummi sandaler med gummisåle fungerer best. Du kan også vurdere noe fottøy av syntetisk materiale som også gir et tilstrekkelig nivå av grep.

Husk at utendørssandaler er veldig forskjellige fra tradisjonelle flip flop sandaler. Skinnsandaler er laget av høykvalitets og holdbare materialer som tykt skinn og syntetisk materiale for å tåle de tøffeste situasjonene utendørs. Polyestersandaler er punkteringsbestandige og lar deg gå komfortabelt over skarpt terreng.

Under turer vil du også få støt ettersom føttene utsettes for mye stress når du går over ujevne overflater, steiner og trerøtter. Se etter en utendørs sandal som har EVA eller mellomsåle av skum som reduserer effekten av hvert trinn du tar. Utendørssandaler med gelpolstringssystem og buestøtte er komfortable under lange tursturer. Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva og Merrell produserer polyamid sandaler og tekstil sandaler av høyeste kvalitet.


clouse menu Lukk