Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fôr og tepper

()

Sorter etter

Hvordan velge liners for soveposer

Det er forskjellige former for soveposer som du kan velge mellom, for eksempel, rektangulær, semi rektangulær, dobbeltpose og mamma. På samme måte er det to hovedtyper av sovende liners tilgjengelig i markedet som er mumieformede liners og rektangulære liners. Mumyformede liners er egnet for backpackere, mens rektangulære liners er ideelle for reisende.

Hvordan velge liners for soveposer?

Når du bestemmer deg for å velge en liner til soveposen, er materialet det viktigste aspektet du bør huske på. Velg den som passer dine behov.
Silke
Silkeforinger er kompakte og lette. De er ideelle for vintre, men i varmt vær er disse fôrene absorberende og pustende.

Bomull
Bomullsforinger er holdbare, sterke og rimelige. Imidlertid er de ikke kompakte og litt tunge å bære. Salewa , Vaude , Mammut , Sea to Summit , og Ternua tilbyr den beste samlingen av soveforinger, tepper og laken for turgåere, klatrere, og friluftsentusiaster.

Fleece
Foringer laget av fleece og mikrofleece materialer er tyngre, men myke. De er fukttransporterende og tørker raskt.

Syntetisk
Syntetiske fôr er ideelle for fuktige forhold, da de holder pustende og fuktighetsgivende egenskaper. For en avslappende søvn tilbyr disse liners også noe strekk som gjør dem ideelle for utendørs.

Isolert
Isolerte eller termolittforinger gir opptil 25 grader varme og er ideelle for utendørs utendørsaktiviteter. De tørker også raskere enn silke og bomullsforinger.top