up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV

plus
Lezyne

Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV

Lezynen taskukäyttöinen CNC-minipumppu Suurin paine: 11 bar / 160 bar Materiaali: Alumiini / komposiittimateriaali Presta / Schrader-venttiileille Paino: 212 g Koot: 14 cm Värit: Kiiltävä musta Toimituksen sisältö: sisältää vipusarjan, 1 CO2 g kaksoisnopeusyksikön 1 patruuna 20


bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Huolto katalogissa ja Pumput kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV

Väri
Musta
Ilmapumput
Minipumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV

Loistava tuote

-

Kokeilin yhtä näistä pumppuista ystävältäni. Omani 15 päivän odotuksen jälkeen ei ole vieläkään saavuttanut minua. MRW on huonoin lentoyhtiö, jonka tiedän. Tämän tuotteen nimessä sanotaan, että se on jotain muuta kuin kuvassa. En ole edes varma, mitä aion saada. Ilmoitin jo virheestä Bikeinnille, joka ei tehnyt mitään korjatakseen sitä. Täysin pettynyt operaattorin ja Bikeinnin palveluihin. Valmistaja on erinomainen.

Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV

Super

-

Minulla on ohuempi tieversio, joten pelaan kotona tällä. minulle parasta mitä on.

Lezyne Mini Pumppu Pocket Drive HV

Kevyt ja kompakti

-

Hyvä turvalliseen paikkaan repussa

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up