up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hva er sykkelskoene?

Sykkeloversko er produsert av et værbestandig materiale som er ment å ligge tett over fottøyet ditt og hindre regn og vind, og hindrer føttene i å bli gjennomvåt og kjølig. Kjør inn tett nedbør, og føttene dine blir våte raskt eller senere, men du kan forhindre at det oppstår med sykkelskoene. Det er et stort utvalg av sykkeloversko for barn. Du kan kjøpe sykkeloversko til barn fra Gore wear , Northwave , Assos , Giro , Craft .

Fordeler med sykkelovertrekk

De to viktigste fordelene med å velge sykkeloversko er at du kan bruke den rådende skoen, og de er mye rimeligere enn å kjøpe en vinterspesifikk sko. Vintersykkelsko legger vekt på mye mer solide bunner, så fordelen med å bruke de samme skoene fra sommeren antyder at det ikke er noen endringer i sykkeltilpasningen som er nødvendig innen årstidene. De kan få et effektivt utlegg av demping til et vanlig par sko, selv et rimelig par 3,5 mm neopren sykkelsko vil gjerne holde tærne oppvarmet i kjølig forkjølelse, men hvis du vil ha noe mer solid enn det, merker som Gore wear, Northwave , Assos, Giro, Craft har noe nederlagssett for alvorlig vær. Hvis du velger neopren, selv om den har en vannavstøtende tilnærming, må du informere deg om at den ikke vil holde skoene dine våte, så hvis du unngår rynker etter turen, foretrekker du sykkeloverskoene som består av vann motstandsdyktige materialer.

clouse menu Lukk