up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen EXO/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

plus
Maxxis

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen EXO/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

Produktbeskrivelse Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen EXO/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

Høyt volumhus, lavprofiltrinn Race-inspirert lavprofildesign Aggressive sideknapper Lett XC-dekk Dual Compound Maxxis har gjort det igjen med sitt nyeste XC-dekk. Den nye Maxxis Aspen skyver grensen til et lett XC dekk designet for å ha minimal rullestyrke. Aspen er designet med et høyvolumhus for å glatte ut de groveste røttene og bergarter, mens de to forbindelsene gir optimal trekkraft i hjørnene. Så hvis du krysser målstreken først er topp prioritet, så ble Aspen designet for deg.

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen EXO/TR 120 TPI 29´´ Tubeless har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen EXO/TR 120 TPI 29´´ Tubeless som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Maxxis og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen EXO/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

Farge
Svart
Dekktype
folding
Slangeløs
Anbefalt Bruk
Terreng sykkel

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fornøyd

-

Flott kvalitetsprodukt, superrask levering til Brasil.. veldig fornøyd.

Flott produkt

-

Flott dekk God pris Rask levering

Utmerket xc asp-dekk og handel med levering og priser

-

Utmerket XC Aspen-dekk og handel med levering og priser er det beste selskapet der ute. Jeg vil henvise til alle vennene mine for å kjøpe fra disse gutta.

Maxxis aspen exo/tr 120 tpi 29´´ slangeløst sammenleggbart mtb-dekk

-

Utmerket klatrende bakdekk, har kanskje ikke en god trekkraftklatring, men gjør det fortsatt jobben.

Utmerket

-

Fullt rullende dekk, kjøpt og brukt til spor der det har gitt meg gode resultater, jeg har brukt dem i 2 dager og de er flotte. Anbefalt.

Fantastiske dekk

-

Godt grep bra på sykkelen Agresive grep og lav motstand Ekte oppgradering for sykkelen

Topp butikk

-

Dekkene det gjelder er utmerket, og de som kjenner det godt som meg, bytter aldri på det. Kjøpte fra denne butikken til en god pris og mottok veldig raskt ...

Bastdekk foran

-

lettvint og god holder på graven

Utmerket xc dekk

-

Jeg kjøpte dette for å bruke som frontdekk på en XC racersykkel. Den har utmerket grep og ruller godt. Det tetter lett med Stan's fugemasse på en karbonkant. Den doble forbindelsen varer lenge og slites ikke så raskt som 3C. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette dekket.

Veldig bra fartsdekk!

-

Veldig bra hastighetsdekk! For grus og slikt. Gjørne er anstendig godt på hjørnet. Meget god vekt på ytelsesbalansen.

Showet

-

Utmerket rulling og holdbarhet med denne 120 tpi-versjonen ble bare bedre. Dessverre krever Brasil uansett skatt.

Showet

-

Utmerket rullende dekk med fantastiske 120 tpi toppet

Punkteringssikker sykkel

-

Trender er gode Følte meg trygge på Trek Bike

Punkteringssikker sykkel

-

Bra dekk Trekkraft er perfekt på

Maxxis arden 29 tr exo

-

Det er den første som syklet foran fordi jeg måtte bytte, og jeg la merke til internett som satte dem godt som et forhjul og jeg bestemte meg for å sykle. For øyeblikket og testet i to utganger kan jeg si at den oppfører seg veldig bra både i oppstigninger og i utforkjøringer ... også veldig god rulle

Fantastisk service!

-

Jevn, sømløs transaksjon. De positive vurderingene gjorde meg komfortabel med mitt første gangskjøp på dette nettstedet. Dekkene var nøyaktig som indikert, og leveringsleddet. Ingen ekstra avgiftsgebyrer til Canada, noe som var hyggelig.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up