up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Suunto Klokke Core Regular

Suunto Klokke Core Regular

plus
Suunto

Suunto Klokke Core Regular

Produktbeskrivelse Suunto Klokke Core Regular

Kjenner du allerede den nye Suunto Core Regular modellen? Denne ABC-håndledddatamaskinen har blitt sertifisert av profesjonelle klatrere som en av de beste og mest funksjonelle enhetene som hjelper deg med å utføre din sport. Suunto Core Regular kan advare deg om tilnærmingen til en sterk utbrudd med''Storm Alarm'', dette er definitivt en av favorittfunksjonene til profesjonelle klatrere, da det er til stor hjelp når du tar avgjørende beslutninger.

Suunto Core er utstyrt med ulike funksjoner som gjør det mulig å utføre klatringen på en optimal måte som: et digitalt kompass, et høydemåler, barometer, termometer, en barometrisk trendindikator. Takket være bevegelsessensoren gjenkjenner denne innovative enheten når du er i din fysiske aktivitet og aktiverer høydemålerprofilen som registrerer høydeendringene, men når du forblir ubevegelig i en bestemt høyde, aktiveres Barometer-profilen og registrerer endringene i barometertrykket. Og selvfølgelig tilbyr de grunnleggende funksjonene til Suunto Core deg dual time, stoppeklokke, dato og klokkeslett for soloppgang og solnedgang. Det er klatreren beste venn! Suunto Core Regular Black - NY!


Nødvendig utstyr for den vertikalt tilbøyelig, er Suunto Core den profesjonelle standarden for ABC wristops.


Du ser opp og ser stjerner. Men din Suunto Core ser en nærmer byge. Og det forteller deg med Storm Alarm - en av flere intelligente funksjoner som kan hjelpe deg å ta konsekvent gode beslutninger.


Bygger på suksessen til den ærverdige Suunto Vector, holder Suunto Core deg informert med en nøyaktig høydemåler, barometer, digital termometer, Vær Trend Indikator og digitalt kompass.


Trykkmåleren opererer i fire forskjellige moduser, inkludert en automatisk innstilling som registrerer bevegelse eller mangelen på dem, bytte mellom høydemåler og barometer tilsvarende.


Kompasset har en roterende bezel for tradisjonell bruk, eller en ett-touch-funksjon som lar deg skue, låse og følge en peiling. Daglige funksjoner inkluderer dual tid, dato, alarm, sport kronograf og spådd tider for soloppgang og solnedgang.


FunksjonerAltimeter: Forskjell Måling / Start fra 0, loggbok, automatisk modus


Barometer: Storm Alarm, Vær Trend Indikator, Weather Graph


Compass: Roterende Bezel, Digital Lager, enkel kalibrering


Dybde Måling: Maksimumsdybde 10 m


Watch: Sunrise / Sunset Time, Dual Time, Countdown


Annet: Button Lock, 4 Språkmeny


Kommer du til å kjøpe Suunto Klokke Core Regular? Alle produktene fra Suunto har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Suunto Klokke Core Regular og motta den innen få dager. Vårt mål hos bikeinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av sykkel utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Suunto Klokke Core Regular

Farge
Svart
Inneholder
Barometer
Altimeter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott klokke

-

En fin klokke med kvalitetsbatteri. Høydemåleren er ganske nøyaktig. jeg anbefaler.

I test

-

Det har kommet til meg i det siste, og for øyeblikket har jeg ikke klart å kalibrere den, jeg har sett på manualen og er ikke ferdig med å få den, jeg vil fortsette å prøve. Jeg vet ikke hvor nøyaktig det vil være å måle parametrene. Klokken har store dimensjoner for små håndledd.

Fin klokke til en vennlig pris

-

I tid for smarte klokker som du må legge på en lader annenhver dag og som plager deg om hver lysning med varsler, er dette en lettelse. Fin klokke med tydelige tall, korrekt fungerende ABC-funksjoner, væralarm og veldig enkel å betjene. Klokken er lett å lese i mørket med lysknappen. Min første Suunto Core har gjort det i 10 år, men har en mørk skjerm; denne lette skjermen har bedre lesbarhet fra mange forskjellige vinkler. Pris / kvalitet forholdet er utmerket. Rask levering av Trekkinn og jeg ble holdt godt informert om statusen til bestillingen min. Anbefales hvis du vil ha en vanlig digital klokke med abc-funksjoner.

Alt er bra, bra produkt.

-

Alt kom bra, bra produkt.

Punktlig med levering.

-

Punktlig med levering.

Flott klokke for fjellet

-

Flott klokke for klatreren. Jeg har brukt gruven i mer enn 3 år og sensorene er veldig nøyaktige. Stormalarm fungerer fint. Jeg bruker det på jobb, jeg trenger et kompass og det gir ikke noe å være ønsket. Batteriet varer lite, men forventes gitt antall funksjoner.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up