up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tp-link PLC-sovitin AV500 Tl-Pa4010P

Tp-link PLC-sovitin AV500 Tl-Pa4010P

plus
Tp-link

Tp-link PLC-sovitin AV500 Tl-Pa4010P

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tp-link PLC-sovitin AV500 Tl-Pa4010P

Tiedonsiirtonopeus jopa 500 Mbit / s1 sähköjohtojen kautta, ihanteellinen HD-videoiden suoratoistoon
Integroitu pistorasia varmistaa, ettei virtalähde mene hukkaan
Plug and Play -suunnittelu ja helppo salaus parin painalluksella
Virransäästötila vähentää virrankulutusta automaattisesti jopa 85% 2

Mitä tämä tuote tekee
TL PA4010P muuttaa nykyisen voimajohdon nopeaksi verkoksi ilman uusia johtoja tai porauksia. Kokoonpanoa ei tarvita, kytke sovitin vain pistorasiaan ja voit luoda verkkoinfrastruktuurin salamannopeasti. Sen integroitu pistorasia varmistaa lisäksi, ettei yksikään pistorasia mene hukkaan. TL PA4010P on jopa 500 Mbit / s nopeus ja 300 metriä kotitalouksien sähköjohtojen yli loistava valinta helposti rakennettavaan multimediaviihdeverkkoon.

Jopa 500Mbps, 300 metriä
Edistyneellä HomePlug AV -tekniikalla TL PA4010P voi tarjota käyttäjille vakaan, jopa 500 Mbps: n tiedonsiirtonopeuden kotitalouksien sähköpiirissä jopa 300 metrin ajan. TL PA4010P on loistava valinta koko kodin ratkaisuun kaikkien verkkoyhteensopivien laitteiden liittämiseksi tietokoneista ja pelikonsoleista IPTV: n digiboksien tulostimiin ja NAS-kiintolevyihin.

Verkkosuodatin parempaan suorituskykyyn
Integroidulla verkkosuodattimellaan TL PA4010P voi optimoida sähkölinjan viestinnän suorituskyvyn tukahduttamalla ympäröivien elektronisten laitteiden aiheuttamat meluhäiriöt, jotka voivat vaikuttaa verkon suorituskykyyn. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät eivät koe äkillistä nopeuden pudotusta, kun pistorasiaan kytketään suurempi virtaa kuluttava laite.

Lisävirtapistoke lisälaitteille
Uusi TL PA4010P tarjoaa integroidun pistorasiansa avulla todellisen mukavuuden kotiverkkoosi. Integroitu pistorasia mahdollistaa lisälaitteen tai virtapalkin liittämisen sovittimeen ikään kuin se olisi normaali pistorasia. Näin varmistetaan, ettei edes TL PA4010P -laitteen ollessa kytkettynä virtalähteeseen menee hukkaan.

Pariliitos-painike helpottaa verkon turvallisuutta
Yksinkertaisesti painamalla sovittimien pariliitospainiketta käyttäjät voivat luoda vaivattoman Powerline-verkon muutamassa minuutissa täydellisenä 128-bittisellä AES-salauksella verkon turvallisuuden ja tietosuojan takaamiseksi.

Se on niin yksinkertaista!
1. Kytke sovitin pistorasiaan
2. Liitä laite verkkokaapelilla sovittimeen
3. Paina salauspainikkeita - ja olet valmis!

Vähennä virrankulutusta jopa 85%
Uuden sukupolven Powerline-sovitin TL PA4010P, jolla on käytännöllinen tuotesuunnittelu ja ympäristötietoinen virransäästötila, vaihtaa automaattisesti tavallisesta käyttötilastaan virransäästötilaan, mikä vähentää energiankulutusta jopa 85%.
Huomaa: Voimajohtosovittimet tulisi ottaa käyttöön samassa piirissä ja vähintään kahden joukossa.

Teoreettinen kanavan suurin tiedonsiirtonopeus on johdettu HomePlug AV -määrityksistä. Todellinen tiedonsiirtonopeus vaihtelee verkkoympäristöstä, mukaan lukien etäisyys, verkkoliikenne, sähköjohtojen melu, rakennusmateriaali ja rakenne, sähköasennuksen laatu ja muut haitalliset olosuhteet.
Todelliset tiedot vaihtelevat verkko-olosuhteiden ja ympäristötekijöiden vuoksi.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Tp-link PLC-sovitin AV500 Tl-Pa4010P:n! techinn:ssa kaikilla Verkot tuotteillamme on täysi Tp-link:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista elektroniikka ja tietokoneetyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Tp-link PLC-sovitin AV500 Tl-Pa4010P kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Tp-link PLC-sovitin AV500 Tl-Pa4010P

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up