up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge sko for klatring

Forsikre deg om at klatreskoene du velger, må synkroniseres med hvor og hvordan du klatrer. Derfor må du vurdere følgende punkter mens du velger en klatresko;

Typen

Fjellklatresko kommer i et bredt utvalg fra nøytrale til moderate og robuste moduler. Avhengig av klatrestil og destinasjon, må du velge en nøyaktig type fottøy for eventyret ditt.

Komponentene

Før du velger en klatresko for utendørsaktiviteter, må du sørge for at du har en grunnleggende forståelse av komponentene og funksjonene som øvre del nedre, yttersåle, mellomsåle og vekt. Når du har en ide om disse delene, kan du ta en bedre beslutning. La Sportiva , Black Diamond , Millet og Scarpa designer og produserer det beste utvalget av klatresko for menn.

Passformen

En dårlig montering utendørs klatresko vil gi deg den verste opplevelsen. Det er også viktig å velge en klatresko i skinn som passer perfekt. En for stor eller for løs tursko vil gjøre ditt utendørs eventyr elendig. Derfor er det viktig å ha riktig passform på sko som er komfortable, holdbare og blisterfrie, selv på lange turer.

Materialet

Klatresko overkroppen er vanligvis laget av lær eller syntetisk materiale. Syntetiske klatresko strekker seg ikke mye, men de er lette og et flott alternativ til skinnsko.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk