up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Petzl Skjøteledning Ultra

plus
Petzl

Petzl Skjøteledning Ultra

Produktbeskrivelse Petzl Skjøteledning Ultra

ULTRA skjøteledning tillater brukeren å redusere vekten bæres på hodet ved å koble batteripakken fra pannebåndet og bærer den i en lomme eller koble den til ULTRA sele.Spesifikasjoner:


- Materiale (r): CE


- Hurtigkobling


- Lengde på strømledning: 1,1 m


- Vekt: 75 g


Ikke vent lenger og kjøp Petzl Skjøteledning Ultra. For annen informasjon om egenskapene til Petzl Skjøteledning Ultra kan du komme i kontakt med bikeinn gjennom vår kontakt side. bikeinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Elektronikk for sykkel og annen fritidsaktivitet . Vår Elektronikk vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Ladere artikler.

Spesifikasjoner Petzl Skjøteledning Ultra

Farge
Svart
Underkategorier
Belysning
Produkttype
Ladere

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up