up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Thule Dekke EasyFold XT 2

plus
Thule

Thule Dekke EasyFold XT 2

Produktbeskrivelse Thule Dekke EasyFold XT 2

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til homologeringsstandardene i henhold til regelverket i hvert land, enten det er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har produsert produkter siden 1942, under streng kvalitetskontroll og i henhold til loven i hvert land hvor disse produktene distribueres.

Beskytter deg og bilen din mot smuss når du transporterer og lagrer Thule EasyFold sykkelholder.


Thule Dekke EasyFold XT 2 er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Thule Dekke EasyFold XT 2 har den offensielle garanten av merket Thule. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Carriers and storage katalog og Tilbehør kategori.

Spesifikasjoner Thule Dekke EasyFold XT 2

Farge
Svart
Underkategorier
Bike Carrier
Produkttype
Poser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kvalitet / pris

-

Deveria vir inkludert støtte ikke. Boa-kvalifisering.

Thule deksel

-

Perfekt høy kvalitet og har kapasitet til å inkludere Sentra v20-kortet.

Flott produkt

-

Perfekt tilbehør fra Thule for å bære den dedikerte sykkelholderen i komfort

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up