Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Suksisiteet

Suksisiteet

Löydä laaja valikoima tuotteita Suksisiteet tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Hiihtositeet

n merkit Hiihtositeet

Kuinka valita backcountry suksien siteet?

Takaisinsuksien pääasiallinen tarkoitus on antaa sinun nauttia ja tutkia maailmaa lomakeskuksen rajojen ulkopuolella. Hiihdossa tulee pitää mielessä vahvuus, kestävyys, paino ja keveys. Takamaahiihtoa on saatavilla useissa eri tyyleissä, kuten runkosidokset, tekniset siteet ja Telemark siteet.

Tarvikkeet ja varaosat

Lisävarusteet ja varaosat ovat välttämättömiä, jotta voit pitää mukanasi vuoria kohti. Lisävarusteet ja varaosat ovat mitä tahansa, mitä saatat tarvita myöhemmin matkallasi korjataksesi, korjataksesi tai vaihtaaksesi monot, siteet ja sukset. Esimerkiksi Dynafit Ski Finder Leash, Toko Ski Clip Alpine & Carving, Colltex Quick Adhesive Spray, Colltex Camlock Kit, Black Diamond Ski Skin Tail Clips, Pomoca Regluing Kit, Pomoca Bent Buckle ja Plum Lock/Unlock Upgrade ovat joitakin varaosia. osia ja lisävarusteita, joita saatat tarvita rinteissä.

Alppihiihto

Alppihiihto on suosituin hiihtolaji. Kuten nimestä voi päätellä, alppihiihtoa tapahtuu kukkuloilla, joilla hiihtäjä kulkee ylhäältä alas. Useimmiten nämä hiihtotapahtumat järjestetään hiihtokeskuksissa ja vuorilla. Kun puhumme lasketteluvarusteista, tarvitset kunnolliset saappaat ja siteet, jotka pysyvät paikoillaan koko ajan. Alppilaskettelusiteet on suunniteltu minimoimaan putoamisen aiheuttamat loukkaantumisriskit samalla kun ne tarjoavat huomattavan tuen ja tasapainon suksille. Suunnittelun, kiinnityssopivuuden ja värin lisäksi laskettelusiteiden ominaisuudet tulee räätälöidä mihin ne on suunniteltu.

Murtomaahiihto

Murtomaahiihto voi tapahtua joko takapihalla tai nimetyissä hiihtokeskuksissa. Maastohiihdossa maasto on kuitenkin yleensä tasaista, lauhkeaa ja täysin kumpuilevaa. Maastohiihdossa hiihtäjät keskittyvät pitkien matkojen matkustamiseen ylös ja alas hiihtämisen sijaan. Tämän tyyppiseen hiihtoon tarvitset joustavat saappaat, jotka on liitetty tiukasti saappaisiin jättäen kantapääsi vapaasti nousemaan. Maastohiihdossa käytetään yleensä kolmea päätyyppiä siteitä, jotka ovat: Kolmipiikkinen, SNS ja NNN. Yleisimmin käytetyt ovat NNN ja SNS.

Ski Touring

Hiihtoretki on eräänlainen hiihto, joka tapahtuu merkitsemättömillä alueilla hiihtokeskuksen ulkopuolella. Se on paljon haastavampaa ja fyysisesti vaativampaa kuin alppihiihto. Suurin ero maastohiihdon välillä on rinteillä käyttämäsi varusteet ja varusteet. Hiihtomatkailussa käytät hybridilähestymistapaa, jonka avulla voit vapauttaa kantapäät tai lukita ne paikoilleen tarvittaessa. Tämä voidaan saavuttaa vain erityisillä siteillä, jotka antavat sinulle paremman pidon ja vakauden. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head ja K2 suunnittelevat ja valmistavat parhaat hiihtomatkojen siteet.