up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP Mustepatruuna 901

HP Mustepatruuna 901

plus
HP

HP Mustepatruuna 901

Tuotekuvaus HP Mustepatruuna 901

Alkuperäiset mustat HP 901 -mustekasetit tulostavat ammattilaatuisia värejä edulliseen sivukohtaiseen hintaan. Hanki laserlaatuista mustaa tekstiä, joka vastustaa haalistumista ja säästää, kun valitset valinnaisen suuren kapasiteetin mustan kasetin

OMINAISUUDET:
Tulosta ammattilaatuisia värejä edullisella sivuhinnalla. Säästä enemmän käyttämällä suurikapasiteettista mustaa kasettia. Tuota laserlaatuista tekstiä ja haalistumattomia värigrafiikoita.

Luota alkuperäisiin HP: n mustepatruunoihin tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn takaamiseksi. Jokainen alkuperäinen HP-kasetti on upouusi ja tarjoaa erinomaisen tulostuskokemuksen.

Hyödynnä yksinkertaista, ongelmatonta kasettien hallintaa käyttäjäystävällisellä tekniikalla, jonka avulla voit viimeistellä kriittisen tulostustyön myös silloin, kun tietyn musteen määrä on vähissä.

Tulostustarkkuustekniikat: IJ 2.X Gen 3
Toimitettu värikasetin määrä: 4 ml
Tulostuspään suuttimet: 336
Tulostuspään karhotus (tuumaa): 0,56 tuumaa
Valittavuus: 901


Täydennä tilauksesi HP Mustepatruuna 901:lla, jonka löydät Kulutushyödykkeet kokoelmastamme Mustepatruunat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita elektroniikka ja tietokoneet kategorioita techinn:ssa, joka on oma elektroniikka ja tietokoneetvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Mustepatruunat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla techinn:ssa!

Ominaisuudet HP Mustepatruuna 901

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up