up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest

Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest

Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest

plus
Intex

Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest

Intex oppblåsbar madrass med Fibre Tech-teknologi. Fra Pillow Rest-linjen er målene: 152x203x42 cm Fiber Tech: teknologi med tusenvis av svært motstandsdyktige polyesterfibre som ikke strekker seg med tid eller bruk, og gir varig stabilitet Marineblå madrass med flokket overflate, som gir en myk, elegant og fløyelsmyk tekstur Den oppblåsbare madrassen er dobbel, designet for én person og med putefinish for større komfort Intex-madrassen har en enkeltkantstruktur for større fasthet Oppblåsingstiden er 3 minutter ved 220/240 V elektrisk pumpe Integrert 2 1 system for rask oppblåsing og deflasjon Intex oppblåsbar seng tåler en maksimal vekt på 273 kg og dens doble høyde gir enkel tilgang og større likhet med tradisjonelle madrasser Intex madrass er vanntett og punkteringsbestandig Enkel å tømme ut luften og Kompakt sammenleggbar for oppbevaring i en bæreveske (inkludert). Madrassvekt: 7 kg

Hva leter du etter i en oppblåsbar madrass? De tre mest ettertraktede egenskapene er at den er praktisk, lett kan lagres og/eller transporteres og fremfor alt at den er komfortabel. Intex Pillow Rest oppblåsbare madrass fra Dura Beam Standard-serien samler disse egenskapene, i tillegg til mange andre funksjoner som vi vil beskrive nedenfor.
Det er en bred oppblåsbar seng, designet for bruk av to personer og måler 152x203x42 cm. Den maksimale vekten som denne oppblåsbare madrassen tåler er 273 kg. I tillegg har den, som du kan se på målene, dobbel høyde, noe som gjør den mer lik høyden på tradisjonelle senger og gir større brukskomfort (gjør det lettere å komme inn og ut av sengen).
Den indre strukturen til den oppblåsbare sengen har Fibre Tech-teknologi, et patentert system fra Intex som gir den indre delen av tusenvis av svært motstandsdyktige polyesterfibre. Disse fibrene strekker eller deformeres ikke etter bruk av madrassen og heller ikke med tiden.
Den oppblåsbare madrassen har et elegant marineblått design med en myk flokket overflate, et fløyelsmykt materiale for å gi større mykhet og komfort. I tillegg, for å hjelpe deg med å hvile, har den oppblåsbare madrassen en puteformet finish. Kvalitetsmaterialer har blitt brukt i produksjonsprosessen til denne oppblåsbare båten, spesielt designet for å gjøre den mer motstandsdyktig mot vann, samt mulige punkteringer og/eller punkteringer.
Den elektriske luftpumpen er innebygd i madrassens indre. Denne pumpen har en effekt på 220 / 240V og tar ca. 3 minutter å blåse opp, men den er også forberedt på å tømme madrassen ved hjelp av pumpen. Du vet allerede, på mindre enn 5 minutter har du denne doble oppblåsbare sengen klar!
I tillegg til å være lett å tømme ut takket være den innebygde pumpen, er den en kompakt sammenleggbar madrass og inkluderer en pose for å gjøre oppbevaring og/eller transport enda mer praktisk.
Intex Pillow Rest dobbel oppblåsbar madrass er en av våre bestselgende modeller, siden den gir stor komfort og slitestyrke. Kort sagt ... en bedre opplevelse ved leggetid!


Mål 152cm x 203cm
Personer kapasitet 2 personer


Hos trekkinn, viser vi alle egenskapene til Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest. I vår utendørs butikk kan du finne forskjellige størrelser av Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest og dra nytte fra våre andre tilbud av utendørs utstyr.

Spesifikasjoner Intex Dura-Beam Standard Oppblåsbar Madrass Pillow Rest

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up