up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

La sportiva Klatresko Speedster

La sportiva Klatresko Speedster

plus
La sportiva

La Sportiva Klatresko Speedster

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Speedster

En klatrers beste venn La Sportiva Speedster er vanligvis en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet.

Takk til semsket skinn øvre med mikrofiber som gir mye stabilitet, fleksibilitet og komfort under fjellmisbruk og klatring. Også Vibram XS grep 2 på sålen gjør at skoen kan trenge ned i bakken og skaper god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer i fjellet. La Sportiva Speedster er en ideell sko for hælkobling, klatreekspedisjoner, da det patenterte P3-systemet gir sikker og stabil posisjonering .

Det er en ultimativ sportssko designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Speedster er svaret hvis du leter etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . Anbefalt for: en revolusjonerende klatreskoen, oppmuntre riktig bruk av foten. En revolusjonerende klatring sko utviklet for et nytt klatrekonsept: mer instinktiv, flytende og naturlig. De spesielle funksjonene i denne skoen gir maksimal følsomhet, slik at foten til å fungere naturlig å garantere fullstendig bevegelsesfrihet. Slip siste konstruksjonen kombinerer semsket og microfiber stoff og gummi applikasjoner på den øvre er ikke bare estetiske valg, men også bidra til å opprettholde skoen opprinnelige form og garanterer maksimalt grep og slitestyrke. Den lave profilen sålen har som mål å redusere avstanden mellom foten og bergflaten, og dermed forsterke foten følsomhet. P3 (Permanent strøm Platform), som brukes på Miura VS modell, gjør at skoen holder adrettet form gjennom tiden. Takket være disse funksjonene, gjør Speedster klatreren å nærme seg stein i en helt ny og mer naturlig måte, uansett vanskelighetsgrad. Det er ikke den karakteren som er viktig, men måten du takle problemet. Velkommen til en ny tolkning av klatring!Spesifikasjoner:


+ Zero foten begrensning, maksimal følsomhet og bevegelsesfrihet.

+ En ny, mer instictive klatring konsept, mindre restriktiv, følger naturlig movementof foten.Spesifikasjoner:


Øvre: Semsket skinn kombinert med microfiber, slip varte.

Fôr: Ingen.

Fit: Medium.

Mellomsåle: Ingen. P3 System.

Såle: Vibram XS Grip2 3 mm.

Patenter: P3 System (Permanent strøm Platform)

Vekt: 310 gTeknologi:


Ingen Edge:

Den patenterte ingen kant konseptet er utviklet sammen tre forskjellige funksjoner: følsomhet, homogent trykk og tilpasningsevne.


Følsomhet:

Takket være den reduserte lag av gummi, reduserer ingen kant konstruksjonen system avstanden mellom foten og bergflaten, forbedrer sensitiviteten på foten holder.


Homogene TRYKK:

fravær av kantene tillater foten å utøve et homogent trykk på innsiden av skoen.


Tilpasningsevne:

det ingen kant utformingen maksimerer overflateareal i kontakt med foten under alle forhold.


P3:

klatring sko uendret, uten at det går opprinnelige ytelse og presse makt, selv etter mange års hard bruk.


XS grep 2:

Den naturlige utviklingen av ledelsen og buldring VM vinne sammensatte, XS Grip 2 bedrer på den overlegne grep karakteristikker av XS Grip og leverer enestående presisjon støtte, form stabilitet. Forslag til bruk: i klatre forhold hvor ren friksjon er det primære behovet. Disipliner: buldring og klatring på led, innendørs og utendørs klatring, ekstremt.


Hvis du er interessert i La sportiva Klatresko Speedster, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Damesko produktnavnet fra merket La sportiva har den høyeste produksjon skvaliten. La sportiva designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din La sportiva Klatresko Speedster idag!

Spesifikasjoner La sportiva Klatresko Speedster

Farge
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

La sportiva Klatresko Speedster

Myke klatresko

-

Komfortable sko (så langt sko kan være komfortable). Jeg likte det faktum at den øvre delen er myk, strekker seg godt. Tåen og hælen er laget veldig kul, du kan jobbe på hvilken som helst overflate.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up