up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Mammut Hjelm Wall Rider

Mammut Hjelm Wall Rider

plus
Mammut

Mammut Hjelm Wall Rider

Produktbeskrivelse Mammut Hjelm Wall Rider

En toppklasse, ultralett klatrehjelm! Den svært lave vekten oppnås ved å bruke et EPP (ekspandert polypropylen) skall og et absolutt minimalistisk justeringssystem. I tillegg til de utmerkede dempingsegenskapene til EPP -plasten, er hjelmskallet også forsterket med et robust hardt skall for å garantere maksimal sikkerhet. For å hjelpe klatrere med å holde hodet kaldt når de løser neste crux -seksjon, er Wall Rider utstyrt med mange sjenerøse ventilasjonsåpninger. Den suveren passformen og det individuelt justerbare justeringssystemet sørger for at hjelmen sitter perfekt på hodet. Det er også to klips og en elastisk stropp for å feste en hodelykt sikkert til hjelmen.


Funksjoner:

2 klips foran og gummisløyfe på baksiden for å feste en hodelykt
EPP -kjerne kombinert med delvis Hard Shell
Allround, fullt justerbar hakestropp for optimal passform
Store ventilasjonsåpninger for god luftsirkulasjon og varmeutslipp
Ergonomisk interiør med behagelig polstring
Ultra lett, minimalistisk justeringssystem


Spesifikasjoner:

Vekt: 220 g
Klipp: Basic
Kjenner du alle funksjonene til Mammut Hjelm Wall Rider? Hos trekkinn velger vi utendørs artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Beskyttelse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Hjelm kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Mammut er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av utendørs ekspertene!

Spesifikasjoner Mammut Hjelm Wall Rider

Farge
Hvit
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
klatre

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mammut Hjelm Wall Rider

Det er et godt prisforhold

-

Komfortabel og veldig lett hjelm. For kjøpesummen er det den ideelle hjelmen for sportsklatring

Mammut Hjelm Wall Rider

Lys

-

Fint design, superlett, komfortabelt, føles godt laget.

Mammut Hjelm Wall Rider

Kvalitet

-

Veldig komfortabel og ventilert hjelm med erstatningsborrelås som er ideell for turer

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up