up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Scarpa Klatresko Origin

plus
Scarpa

Scarpa Klatresko Origin

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Scarpa Klatresko Origin

Origin Velocity er en Scarpa klatresko for menn som fester seg ordentlig til overflaten og holder lenge. Hvis du vil begynne å klatre, anbefales denne modellen fordi den inkluderer en flat og nøytral sist som tilpasser seg foten.

Designet på Scarpa sportssko inkluderer semsket skinn på ytre området for å beskytte foten din mot ytre miljøforhold som fjellklatring. Du kan ta på deg og ta av deg skoene raskt.

Lukkingen av denne modellen inkluderer borrelåslukking som opprettholder fotens passform under bruk av fottøy. Sålen er laget av 5 millimeter Scarpa Vision Rubber. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Opprinnelsen er lett å ta av og på, med sin myke semsket skinn, og gir god komfort for en rekke bruksområder. En flat og nøytral form og en lavvinklet tåboks gjør den perfekt for hele dagen.


spesifikasjoner:

Vekt: 255g


teknologier:

Senter:
En senterformet skoen når tåpunktet er lengst i midten av tåboksen.

Medium:
Et middels volum som passer best for brukere med en middels bredde.

Paf System:
PAF er et innovativt hælsystem som hjelper både å spre kraften i hælspenningen og øke hælens passform. Den aggressive spenningsgummien avbrytes bak hælen for å redusere trykket på akillessenen og kobles til med mykere gummi, som fungerer som en bro og gir full tilpasning til hælens form. Hullene på siden av hælen indikerer den påførte spenningen, som varierer mellom 1 hull for lett spenning, 2 hull for midtstrekk og 3 hull for sterk spenning.

Vision Gummi:
SCARPAs Vision gummi, en egenutviklet forbindelse som er både klissete og spenstig mot alle forhold som nye klatrere vil oppleve.Bestill nå din Scarpa Klatresko Origin og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Scarpa Klatresko Origin, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Scarpa Klatresko Origin på lager og prisen er 95.64461 $. Med vårt utvalg av Klatresko artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Scarpa Klatresko Origin

Farge
Svart
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Scarpa Klatresko Origin

God inngangsshow

-

God gummi av god kvalitet og all rundere sko for buldring.

Scarpa Klatresko Origin

Komfortabelt og effektivt

-

Jeg hadde den gamle modellen (blå) som nådde slutten av livet etter å ha bestemt meg. Jeg tok igjen disse Scarpa Origin som jeg bruker hovedsakelig på sporet (og i blokk når jeg har for mye smerte), fordi takket være deres komfort kan man holde dem flere timer på føttene uten problemer. Selv om de ikke er toppmoderne, er de fortsatt effektive og har godt grep.

Scarpa Klatresko Origin

Tilstede

-

Jeg kjøpte dem i gave, du likte merket og modellen. Jeg gjorde en endring fordi størrelsen var litt liten og luksuriøs.

Scarpa Klatresko Origin

Scarpa opprinnelse

-

Flotte nybegynnersko, veldig fornøyd med komfort og grep.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up